Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (Ι.Α.Α.Δ.Ε.Τ.) και το Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α.) και τις Διευθύνσεις Α’/θμιας Εκπαίδευσης Β΄ και Γ΄Αθήνας και Δυτικής Αττικής και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Α΄και Γ΄Αθήνας, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, προτίθεται να διοργανώσει Εσπερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στο Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη, με τίτλο :

«Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – μια άλλη προσέγγιση στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών»

Ειδικότερος στόχος της Εσπερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τους τρόπους με τους οποίους το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών μπορεί να υποστηρίξει τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μέσα από τα προγράμματα και τις δράσεις του.
Η Εσπερίδα θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 01-06-2016 και ώρες 18.45-23.00, στο Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη (Ιωάννου Μεταξά και Βασιλέως Παύλου, τηλέφωνα επικοινωνίας 2106131247 και 2108109107). Tο Κέντρο Επισκεπτών (http://www.astro.noa.gr/gr/visitorcenter/penteli/) διαθέτει χώρο στάθμευσης και κυλικείο.
Συμμετέχοντες: 20 εκπαιδευτικοί από τη Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας και 10 εκπαιδευτικοί από καθεμία από τις υπόλοιπες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική  Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 25 Μαΐου 2016
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EΣΠΕΡΙΔΑΣ (ΝΕΟ)
Δείτε το στο slideshare.net