Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας, στα πλαίσια του έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» το οποίο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους, προτίθεται να οργανώσει επιμορφωτικό σεμινάριο στις 18 & 19 Δεκεμβρίου 2015 με θέμα:

«Εισαγωγικό σεμινάριο στη μεθοδολογία και τις διδακτικές τεχνικές υλοποίησης προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΚΠΕ, απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων, δεν έχουν επιμορφωθεί σε ΚΠΕ και προτίθενται να υλοποιήσουν προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία τους κατά το τρέχον σχολικό έτος. 

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη μεθοδολογία, και σε καλές εκπαιδευτικές πρακτικές για την υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με τους Υπεύθυνους Π.Ε. των Διευθύνσεων που θα συμμετέχουν τελικά και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια με ποικιλία εκπαιδευτικών τεχνικών.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική  Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 12-11-2015