Feed
Άρθρα
Σχόλια

Με μεγάλη χαρά τα παιδιά του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου υποστήριξαν και συμμετείχαν στις δράσεις και τα προγράμματα του “Χαμόγελου του παιδιού”.

Στο μάθημα των Εικαστικών οι μαθητές και οι μαθήτριες έλαβαν σημαντικά μαθήματα για την εθελοντική προσφορά, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα κοινωνικά και έλαβαν ενημέρωση για τα δικαιώματα του παιδιού, για την δύναμη της ενεργής δράσης και της βιωματικής συμμετοχής.

Συγκεκριμένα εργαστήκαμε:

* Για την ενδοσχολική βία, συμμετείχαμε στην Πανελλαδική Καμπάνια  “ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ”, με τα παιδιά της ΣΤ’2 τάξης δημιουργήσαμε βίντεο και ενώσαμε την φωνή μας με τα παιδιά του τμήματος ένταξης ώστε να μιλήσουμε για αυτό το ευαίσθητο θέμα:

https://milatora.gr/schools/%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-2021/to-10%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-bullying/

  • Συμμετείχαμε στον Πανελλαδικό Εικαστικό μαθητικό διαγωνισμό “Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε”

Αφίσα Α3

6 -Παρουσίαση για Παιδιά Δημοτικού

1-συνοδευτική επιστολή

ΕΞΕ – 141106 – 2020 – `Εγκριση διεξαγωγής Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής με θέμα `αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε σχ.έτους 2020-21

  • Συγχαρητήρια για την ανταπόκριση των παιδιών και των οικογενειών τους!! Συμμετείχαμε στην συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού». Η δραστηριότητα με υπεύθυνη την κ.Θεοδώρα Χανδρινού, πραγματοποιήθηκε για μία ημέρα και ολοκληρώθηκε στις 9 Ιουνίου 2021, όπου και δώθηκαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο “Χαμόγελο του παιδιού”. Θερμές ευχαριστίες και στην Δασκάλα κ. Γεωργία Παντελή για την βοήθεια στην παράδοση των αγαθών.  Λάβαμε την συγχαρητήρια επιστολή για το Σχολείο μας.

ΕΞΕ – 54616 – 2021 – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ `ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ`

Οι δράσεις συνδέθηκαν με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται με τα παιδιά στο μάθημα των Εικαστικών με τους εξής τίτλους:

“Εικαστικές και περιβαλλοντικές ανασυνθέσεις στον σχολικό χώρο”, “Χαράγματα ζωής με οδηγό το έργο του Λάμπρου Ορφανού”, «Εγώ κι Εσύ Μαζί: Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

Με αγάπη Θεοδώρα Χανδρινού – Εικαστικός

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων