Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί μου φίλοι,

σας παρουσιάζουμε ένα μέρος από τις δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν στην τάξη, με την αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού

ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ

http://www.vivliaserodes.gr/ti-einai-ta-vivlia-se-rodes/

Μέσα από τα έργα Τέχνης, διδάσκοντασ το μάθημα των Εικαστικών,  προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα παιδιά πάνω σε θέματα Πολιτιστικά, περιβαλλοντικά και Αγωγής Υγείας!

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες για την εξαιρετική τους προσπάθεια!!

https://www.youtube.com/watch?v=qA0EA-NFu8s

 

4 Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, Αττικής, σχολικό έτος 2017-2018. Το εκπαιδευτικό υλικό “βιβλία σε ρόδες” ταξίδεψε και στο σχολείο μας και αξιοποιήθηκε στη διδασκαλία των μαθητών της Γ΄τάξης. Η υπεύθυνη Εκπαιδευτικός- Εικαστικός κ. Θεοδώρα Χανδρινού για το καινοτόμο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα: “ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΧΝΗΣ ΓIA ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ 4 ΑΞΟΝΕΣ- AΝ ART PROJECT 4 OUR INNER AND OUTER WORLD” συνεργάστηκε διαθεματικά με τη Δασκάλα της Γ΄ τάξης κ. Αδαμαντία Μανέτα και με τους μαθητές εργάστηκαν στο θέμα της Ανακύκλωσης. Το βίντεο είναι ένα μικρό μέρος από τις εργασίες που υλοποιήθηκαν. Συγχαρητήρια στους μαθητές και ευχαριστούμε τα “βιβλία σε ρόδες”!

1 σχόλιο προς ““Βιβλία σε ρόδες” – συμμετοχή Σχολείων στο πρόγραμμα”

  1. Ο/Η Θεοδώρα Χανδρινού λέει:

    Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες! Ευχαριστώ πολύ για την διδακτική εμπειρία που μου χαρίσατε! Καλή πρόοδο και συνεχίζουμε τα εικαστικά μας ταξίδια στην γνώση και την δημιουργία!!
    Θεοδώρα Χανδρινού-Εικαστικός

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων