Feed
Άρθρα
Σχόλια

Σεβασμός στην μοναδικότητα της προσωπικότητας του καθενός μας!

Οι μαθητές και μαθήτριες από τις τάξεις Α’ έως και ΣΤ’ από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου εργάστηκαν ατομικά και σε μικρές ομάδες στις τάξεις, στο πλαίσιο της διδασκαλίας των Εικαστικών μαθημάτων – με σεβασμό στα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Μέσα από την Τέχνη προσεγγίζουμε δημιουργικά την ενότητα της συμπερίληψης με έμφαση στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στον αλληλοσεβασμό, τη διαφορετικότητα και την καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών.

Συμβάλλουμε στη διδασκαλία των δεξιοτήτων ζωής και εκθέτουμε τα Εικαστικά έργα των παιδιών στους χώρους του Σχολείου. Γίνεται σύνδεση με άλλα γνωστικά αντικείμενα και θέματα, με την εφαρμογή διαφορετικών παιδαγωγικών πρακτικών. Συγκεκριμένα έγινε σύνδεση με την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας, την ποίηση – καθώς τα παιδιά έγραψαν και εικονογράφησαν τα δικά τους ποιήματα, έγινε σύνδεση με την μουσική, τη διδασκαλία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, την περιβαλλοντική εκπαίδευση, την Αγωγή υγείας και την Θεατρική αγωγή.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!! Θεοδώρα Χανδρινού

IMG 20211113 195356IMG 20211113 195555IMG 20211112 125512

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων