Feed
Άρθρα
Σχόλια

Διδασκαλία Εικαστικών μαθημάτων Θεοδώρα Χανδρινού

Η γιορτή της μητέρας είναι τόσο ιδιαίτερη ημέρα για τα παιδιά και στην τάξη δώσαμε ιδέες και προτάσεις για όμορφες δημιουργίες.

Τα μαθήματα εικαστικών που αφιερώθηκαν είχαν στόχο την συναισθηματική Αγωγή, την καλλιέργεια λεπτών δεξιοτήτων, την ανάπτυξη της δημιουργικής έκφρασης και της φαντασίας των παιδιών. 

Έγινε διδασκαλία μέσα από τα έργα των μεγάλων δημιουργών της Ιστορίας της Τέχνης. Αξιοποιήθηκαν διαφορετικά υλικά και εικαστικές τεχνικές.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες εργάστηκαν ατομικά και ολοκλήρωσαν τα έργα τους προσθέτοντας μηνύματα αγάπης και τρυφερότητας.

Έγινε διάχυση των δραστηριοτήτων και των έργων μας στο διαδίκτυο, μέσα από εκπαιδευτικές ψηφιακές παρουσιάσεις.

Την δυνατότητα αυτή είχαμε υλοποιώντας καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, Πολιτιστικά, Αγωγής υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Η αλληλεπίδρασή μας σε προγράμματα eTwinning με Σχολεία από την Ελλάδα και άλλες χώρες έδωσε έμπνευση στα παιδιά και πρόσφερε χαρά και γνώσεις.

Κάθε μητέρα έλαβε το δώρο της φιλοτεχνημένο με φροντίδα, γεμάτο με τα ομορφότερα συναισθήματα!

***

Δραστηριότητες συνεργασίας

Τιμώντας την παγκόσμια ημέρα για την Γιορτή της Μητέρας είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Σχολείων από την Αρμενία, και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος eTwinning “Our school routine.”. Τα παιδιά συνδύασαν έργα τους και φωτογραφίες με ποιήματα και μηνύματα. Το σχολικό έτος 2021 – 2022 με τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου συμμετείχαμε δημιουργικά! Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους!!
***
During the school year 2021 -2022 in the framewwork of the educational eTwinning project “Our school routine.” the Schools from Armenia and Greece had an excellent collaboration, for the Mothe’s Day celebrations! Art creations, photos and poems joined the pupils and through that way they sent the most precious messages to their mothers!! With my pupils of the 4th Primary School of Zografou, Greece we participated with our best creative activities! Congratulations to all!! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΗΤΕΡΑ!!

Theodora Chandrinou mothers day creative ideas

IMG 20220505 111227

https://youtu.be/clLqxWcnfKE

https://youtu.be/hvvUSqhvtPA

https://youtu.be/PeCZo0RHkAg

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων