Feed
Άρθρα
Σχόλια

Το 19º Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου έχει συμμετοχή στην δράση “Μίλα  τώρα” ενάντια στην σχολική βία, που οργανώνει το “Χαμόγελο του παιδιού”, το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι μαθητές και μαθήτριες από το Ολοήμερο Σχολείο, με την διδασκαλία της Εκπαιδευτικού κ. Θεοδώρας Χανδρινού στο μάθημα των Εικαστικών, εργάστηκαν ατομικά και ομαδικά στην τάξη. 

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών προγραμμάτων που συμμετέχουμε, τόσο σε καινοτόμο εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό – eTwinning σε συνεργασία με άλλες χώρες, τα παιδιά δημιούργησαν ζωγραφιές και χειροτεχνίες. Αξιοποίησαν δημιουργικά διαφορετικά υλικά προς ανακύκλωση, όπως χαρτιά και χαρτόνια, CD και πλαστικό.

* Παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο και έγινε συζήτηση για το θέμα.

* Μέσα από το πλούσιο εικαστικό λεξιλόγιο τα παιδιά συνδύασαν τις τεχνικές που διδάχθηκαν και δημιούργησαν όμορφες πεταλούδες.

* Με την τεχνική της χαρτοδιπλωτικής – origami έκαναν καρδιές, φακέλους επιστολών, πουλιά και σαΐτες. 

Κατάφεραν να στείλουν το μήνυμα ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό, προσκαλώντας τους συμμαθητές τους να ενημερωθούν μέσα από την δράση του “Μίλα τώρα”!

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο milatora.gr για να ενημερωθείτε για την εκστρατεία ενάντια στην ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό – bullying, ενώ οι δράσεις θα αναρτηθούν στα Social Μedia του Οργανισμού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!

Θεοδώρα Χανδρινού 

τώρα 19 Δ.Σχ.Ζωγράφου Θεοδώρα Χανδρινού

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων