Η οικογένεια…. συνέχεια-Ο εαυτός μου, μέλος της οικογένειάς μου

Οκτ 202014

Σήμερα, συνεχίσαμε την επεξεργασία της θεματικής ενότητας «Οικογένεια» (στη μέση περίπου της ανάρτησης) φιλοτεχνώντας 3 στιγμιότυπα με όσα ωραία μας αρέσει να κάνουμε με την οικογένειά μας. Με αυτόν τον τρόπο, φτιάξαμε 3 σκηνές μιας υπέροχης ταινίας με την οικογένειά μας. Την ιδέα την πήραμε από το blog Pop-it(στο τέλος της ανάρτησης).Το  pdf της ταινίας και η σκηνή του Σινεμά.

Ακούσαμε την αφήγηση του παραμυθιού «Η κούκλα που ήθελε να αποκτήσει ένα μωρό»,

είπαμε τις εντυπώσεις από το παραμύθι και παίξαμε διάφορα παιχνίδια με την Μπάμπουσκα (Ματρόσκα) του σχολείου μας. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε την περίεργη οικογένεια της γιαγιάς Μπάμπουσκα σε μία κατασκευή σειραθέτησης που θα ολοκληρώσουμε αύριο.

Και ολοκληρώσαμε το βιβλίο της οικογένειας που ξεκινήσαμε χθες. Προσθέσαμε 2 φύλλα εργασίας, όπου το ένα αφορούσε τους γονείς μας και το άλλο τα αδέρφια μας.

  

Τα φύλλα εργασίας που χρησιμοποιήσαμε:

Τα παιδιά της απογευματινής βάρδιας των ολοήμερων τμημάτων συνεχίζουμε να συμπληρώνουμε τα κομμάτια(στο τέλος της ανάρτησης) για το σπίτι των πληροφοριών για μένα που ετοιμάζουμε, ολοκληρώνοντας ένα κάθε μέρα. Σήμερα η παλάμη μας.

  

Τέλος συμπληρώσαμε ένα φύλλο χρονικής ακολουθίας και σειραθέτησης για την ανάπτυξή μας.

Τα φύλλα εργασίας από εδώ αλλά τροποποιημένα από μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Kατηγορίες

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

TranslateTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων