Παρουσιάσεις για τους θεούς Ερμή, Άρη και θεές Εστία και Άρτεμη- Το παζλ του θεού Ήφαιστου-Καλοκαιρινά τραγούδια γιορτής 2023

Μάι 202329

Πραγματοποιήθηκαν και δραστηριότητες εργαστηρίων δεξιοτήτων. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να τις δείτε.

Εργαστήρια Δεξιοτήτων 2022-2023, 2ος Θεματικός κύκλος- Φροντίζω το περιβάλλον με τίτλο: ” Θάλα-SOS-α χωρίς πλαστικά”-Αφίσα: Η Φωτούλα , η φώκια που αγαπούσε τα πλαστικά!

Τα παιδιά των ολοήμερων τμημάτων, όσοι είχαμε φέρει σήμερα στο Νηπιαγωγείο, παρουσιάσαμε στην ολομέλεια τις σελίδες δραστηριοτήτων για τους τέσσερις θεούς/θεές του Ολύμπου: Ερμής, Άρης, Εστία και Άρτεμις, που δουλέψαμε στο σπίτι μαζί με τους γονείς μας. Οι παρουσιάσεις μας βιντεοσκοπήθηκαν από τις κυρίες και θα προστεθούν στ’ οπτικοακουστικό υλικό της χρονιάς που θα πάρουμε τελειώνοντας τα μαθήματα.

Καταγραφή6 4 Καταγραφή7

Ολοκληρώσαμε τις σελίδες της εγκυκλοπαίδειας που ετοιμάζουμε για τους 12 θεούς-πατήστε εδώ για να βρείτε όλο το υλικό μας μέχρι τώρα, με την τελευταία σελίδα για το θεό Ήφαιστο. Πατήστε εδώ για να δείτε τις δραστηριότητές μας για το θεό Ήφαιστο. Ολοκληρώσαμε το παζλ με την φωτογραφία του, βάζοντας στη σειρά τα κομμάτια από το 11-20.Δημιουργήσαμε το φάκελο αποθήκευσης του παζλ μας και γράψαμε τον τίτλο της εργασίας μας.

Καταγραφή8 Καταγραφή9

Ο θεός Ήφαιστος από εδώ.

Καταγραφή10

Τα παιδιά και των πρωινών και των ολοήμερων τμημάτων κάναμε τις πρόβες στις χορευτικές κινήσεις με τα τραγούδια της καλοκαιρινής μας γιορτής. Τα παιδιά του πρωινού και ολοήμερου τμήματος 1, θα χορέψουμε τα παρακάτω τραγούδια.

Τα παιδιά του πρωινού και ολοήμερου τμήματος 2, θα χορέψουμε τα παρακάτω τραγούδια.

 

 

 

από κάτω από: 12 θεοί του Ολύμπου, Μυθολογία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρουσιάσεις για τους θεούς Ερμή, Άρη και θεές Εστία και Άρτεμη- Το παζλ του θεού Ήφαιστου-Καλοκαιρινά τραγούδια γιορτής 2023    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων