Άνοιξη

Μαρ 202030

Σε δύο μέρες τελειώνει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης! Ήδη η φύση έχει φορέσει την πολύχρωμη φορεσιά της και τ’αρώματα από τ’ανθισμένα λουλούδια και δέντρα μας κατακλύζουν!!!

Όλοι σχεδόν οι ζωγράφοι δεν μπόρεσαν ν’αντισταθούν στο μεγαλείο της φύσης την Άνοιξη και την αποτύπωσαν στους πίνακές τους.Παρακολούθησε μερικούς και απόλαυσέ τους.Μην βιαστείς,πάρε το χρόνο σου σταμάτησε το βίντεο για να τους παρατηρήσεις και στάσου πάνω σε αυτούς που σε εντυπωσίασαν.

https://www.dinfo.gr/%CE%B7-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-12-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84/?fbclid=IwAR2AqgY7vRGJtxZAyzVA5Vu0HcvINA57PzMJTtND4e-np5BXLkiAKRx0BbM

Σας αφιερώνουμε την υπέροχη μουσική του Αντόνιο Βιβάλντι για την άνοιξη και

το μελωποιημένο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη από τη συλλογή “Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας”, Γεια σου κύριε Μενεξέ,από το  Δημήτρης Λάγιο.

Διάβασε και το ποίημα της Μάρως Λοΐζου “Δεν μ’ακούς” και δημιούργησε εικόνες με το μυαλό σου!!!

Τώρα ακούγοντας τη μουσική της άνοιξης για έμπνευση πιάσε τα υλικά ζωγραφικής που διαθέτεις και ότι υλικό για κολλάζ και τρισδιάστατες κατασκευές που έχεις στο σπίτι και δημιούργησε την άνοιξη σαν κοπέλα.Άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου και στόλισε την με όλες της τις ομορφιές!!!

Επίσης μπορείς να γίνεις Vincent Van Gogh και να δημιουργήσεις τον δικό σου πίνακα ζωγραφικής και να γράψεις τον τίτλο του έργου σου: Άνοιξη.

Μη βιαστείς να τελειώσεις τις εργασίες!! Έχεις χρόνο να επεξεργαστείς το υλικό και να δουλέψεις άνετα μέχρι και την Πέμπτη.Η επόμενη ανάρτηση για την Παρασκευή!!

από κάτω από: Άνοιξη| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άνοιξη    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων