RSS Feed for This PostCurrent Article

«Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση»: Φίλοι, συγχαρητήρια!

Το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 στις 9.30 το πρωί στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, Πειραιώς 254, στον Ταύρο, θα παρουσιαστούν τα 63 καινοτομικά έργα που επιλέχθηκαν στη νέα δράση «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση», που από φέτος εισάγεται από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έχει ως σκοπό να αναδεικνύει και να παρουσιάζει τα πλέον καινοτόμα σχέδια και δραστηριότητες που εφαρμόζουν στην τάξη οι εκπαιδευτικοί της χώρας μας (δες εδώ). Μεταξύ των βραβευθέντων ο παλιόφιλος και «εν όπλοις» συνεργάτης και ομότεχνος Γιάννης Γάτσιος, υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Ν. Σμύρνης (έργο: Αυτανάφλεξη χαρτιού με συμπίεση αέρα, δες εδώ) και ο φίλος Βαγγέλης Κολτσάκης, φυσικός, από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (έργο: Διδάσκοντας φυσικές επιστήμες στο ΚΓΑ, δες εδώ).Να τους συγχαρώ, μαζί και όλους τους υπόλοιπους επιλεγέντες (δείτε τη λίστα εδώ). Πάντα τέτοια.
Παλαιότερα δημοσιεύματα για τους βραβευθέντες (“ΤΠΕτζίδες”) Βαγ. Κολτσάκη & Αικ Προκοπίου, Γ. Κοντέλλη και Κ. Δημητρίου: εδώ, εδώ και εδώ, αντίστοιχα.

Επικαιροποίηση 15-3-2010: Για την εκδήλωση της 13-3-2010 (και τα παρατράγουδα που συνέβησαν) δες εδώ και εδώ κι όπου αλλού.

Trackback URL



You must be logged in to post a comment.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση