RSS Feed for This PostCurrent Article

Να χρησιμοποιούν το Ίντερνετ, κάλεσε τους κληρικούς ο Πάπας!

Ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος, σε σημερινό του μήνυμα, κάλεσε τους κληρικούς να χρησιμοποιούν τη σύγχρονη ψηφιακή τεχολογία, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, για να επικοινωνούν με το ποίμνιο και να προσηλυτίζουν! Όπως είπε ο Πάπας «ο λόγος του Ιησού μπορεί να διαβεί τα πολλά σταυροδρόμια που δημιουργούνται στις διαφορετικές λεωφόρους, οι οποίες συνθέτουν τον κυβερνοχώρο και δείχνουν ότι ο Θεός έχει τη σωστή θέση του σε κάθε εποχή, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας». Tώρα αν είπε και κάτι για τη «Ψηφιακή Α΄ τάξη γυμνασίου» των σχολείων μας, δεν ξέρω…Πάντως, από τότε που ο 82χρονος Βενέδικτος εξελέγη Πάπας, το 2005, το Βατικανό έχει αυξήσει την παρουσία του στο Ίντερνετ και έχει δημιουργήσει μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στον Ποντίφικα, www.pope2you.net, στο Youtube και στο Facebook. Άντε και στα δικά μας.

Πηγή:http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/01/2010_319917

Trackback URL



  1. 2 Comment(s)

  2.   By Βαγγέλης Κουντούρης on Ιαν 23, 2010 | Reply

    Επειδή, φίλε Νίκο, έχω τελειώσει κλασσικό σχολείο, έχοντας μάλιστα 20 στο απολυτήριό μου στα Λατινικά, θέλω αφ’ ενός να διαβεβαιώσω τον Πάπα ότι μερικές φορές λέω την προσευχή μου στα Λατινικά και αφ’ ετέρου να σώσω κάποιους απο σας γράφοντάς την σε μετάφραση:”Σάντα Μαρία, γκράτσια πλέϊνα, Ντόμινουμ σπέϊκουμ, μπενεντίκτους τουϊ μουλιέριμπους, έντ μπενεντίκτους φρούκτους τούου Ιέζους”
    Δεν ξέρεις καμμιά φορά τι γίνεται …

  3.   By N. on Ιαν 24, 2010 | Reply

    Για να πω την αλήθεια Βαγγέλη τα λατινικά μου περιορίζονται στο “regina rosas amat” και ως προς την προσευχή, μμμ…κατά τις οκτω το πρωί είδα σ΄ένα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΪ ότι είμαστε φτιαγμένοι από “αστρόσκονη” και αποτελούμε “πυρηνικά κατάλοιπα” της γέννησης των άστρων (ή κάτι τέτοιο), οπότε άστα να πάνε.

You must be logged in to post a comment.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση