RSS Feed for This PostCurrent Article

Ποιος Άρης από τη Θεσσαλονίκη;

Μένω με την απορία, ο Παναθηναϊκός προχθές κέρδισε το γνωστό μας Άρη (= Θεός του πολέμου για Αρχαίους και …νεότερους 12θεϊστές και ιστορικός αθλητικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης) ή κάποια ομάδα αλλοδαπών ποδοσφαιριστών με αυτό το όνομα και έδρα τη Θεσσαλονίκη;Μια και στη σύνθεση της ομάδας δεν υπήρχε, έτσι για δείγμα, Έλληνας ποδοσφαιριστής! Για την ιστορία η σύνθεση του Άρη: Κέλεμεν, Γιάχιτς (46΄ Νέτο), Βαλεντάιν, Ρονάλντο, Λέμπο, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία (46΄ Τιάγκο Ζεντίλ), Χαβίτο, Κόκε, Σανσόν (66΄ Ντελόρτε), προπονητής ο Κ. Ερνάντεθ. Και εις άλλα…πολυπολιτισμικότητα, κατά το political correct ή την τύφλα μας; (Δυνατά κι ελληνικά που θα έλεγε και ο Liako.gr…)

Trackback URL



  1. 2 Comment(s)

  2.   By laspan on Σεπ 22, 2008 | Reply

    Έχεις δίκιο. Τα έχω γράψει και εγώ στο http://blogs.sch.gr/laspan/2008/09/01/%ce%b6%ce%ae%cf%84%cf%89-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf/
    Αν και είμαι φίλος του Άρη, στενοχωριέμαι με την κατάντια του. Και ο Παναθηναϊκός είχε 3 Έλληνες στην ενδεκάδα.
    Σε 3 αγωνιστικές μόνο 3 γκολ έχουν βάλει οι Έλληνες παίχτες.

  3.   By N. on Σεπ 23, 2008 | Reply

    …Χουάν Ραμόν Ρότσα -παικταράς-Πουμπλής που λέγαμε προ 25ετίας… Πολυπολιτισμικότητα- μεγάλη εφεύρεση το κοινοτικό διαβατήριο- και ”ποια Εθνική ομάδα” σε λίγα χρόνια, όπως σχολιάζεις στο post σου.

You must be logged in to post a comment.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση