Κοινωνικές δράσεις του 10ου Νηπιαγωγείου Χίου

Κάθε χρόνο το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει σε κάποιες δράσεις με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν οι μικροί μας μαθητές απέναντι σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο. Πέρα από τον κάδο ανακύκλωσης μπαταριών “ΑΦΗΣ” που ολοένα και γεμίζει, τη συλλογή καπακιών και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα “Make A Wish”, οι εκπαιδευτικοί και οι οικογένειες του Νηπιαγωγείου μας κατάφεραν να μαζέψουν ένα μεγάλο ποσό για την οικονομική ενίσχυση μιας οικογένειας μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου, η οποία δοκιμάστηκε από μια μεγάλη απώλεια πριν από λίγο καιρό. Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δ.Σ. απέστειλαν στο Νηπιαγωγείο μας ευχαριστήρια επιστολή, ευχαριστώντας μας θερμά για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση.

th

Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο, στο χώρο του Νηπιαγωγείου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα για τον Σύλλογο Πολυτέκνων Χίου. Τα παιδιά τακτοποίησαν τα τρόφιμα σε κούτες, καθώς ήταν πάρα πολλά και τα παρέλαβαν η κ. Βορριά Άννα και ο σύζυγός της, εκ μέρους του Συλλόγου.

Polyteknoi2 Polyteknoi1 1

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στις προσπάθειες αυτές για τις συνεισφορές τους και τους τοπικούς Συλλόγους για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Ιωάννα Βελαλή