Κάλυψη Αναγκών του Χωριού Παιδικής Προστασίας στο Αίπος της Χίου

Η Κιβωτός του Κόσμου- Αιγαίου μετρά ήδη τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της στο νησί μας, έχοντας αναλάβει το σοβαρό έργο της προστασίας παιδιών που ήταν απροστάτευτα και είχαν απόλυτη ανάγκη τη συμπαράστασή μας και τη φροντίδα όλων μας.

Στο Χωριό Παιδικής Προστασίας στο Αίπος Χίου διαμένουν 31 παιδιά και από την κοινωνική υπηρεσία στην πόλη υποστηρίζονται 35 άπορες οικογένειες. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κοινωνική μας προσφορά χρειαζόμαστε και τη δική σας υποστήριξη. Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε συνεισφέροντας αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων για την κάλυψη των αναγκών του Χωριού Παιδικής Προστασίας στο Αίπος της Χίου.

 

To νηπιαγωγείο μας θα προσπαθήσει να καλύψει  ανάγκες σε : κάλτσες, εσώρουχα, φόρμες, χαρτί Α4, λαδόχαρτο, μεμβράνη τροφίμων, σακουλάκια τροφίμων, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, βέτεξ, αλουμινόχαρτο, μαλακτικό και απορρυπαντικό ρούχων, αφρόλουτρα, σαμπουάν, μαλακτική μαλλιών, κρεμοσάπουνο, υγρό λεκάνης, υγρό τζαμιών, μανταλάκια ξύλινα, σακούλες απορριμμάτων μικρές και μεγάλες, χλωρίνη.

            Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε κάτι από τα παραπάνω είδη να τα συγκεντρωσετε στο Νηπιαγωγείο μας από

1/12/2016 – 9/12/2016.