Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Τελειώνοντας το Α’ Τετράμηνο της σχολικής χρονιάς 2016-17 οι νηπιαγωγοί και τα παιδιά του 10 ου Νηπιαγωγείου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις παρακάτω παροχές:

  • Την κατασκευή της κρεμάστρας – παπουτσοθήκης και του ξύλινου παιχνιδιού – φάρμα για το 2ο Τμήμα, αξίας 150 €
  • Την αγορά μικροφωνικής εγκατάστασης αξίας 70 €
  • Την αγορά φωτογραφικής μηχανής αξίας 120 €
  • Τα δωράκια για όλα τα παιδιά στην κοπή της βασιλόπιτας
  • Την διοργάνωση του  αποκριάτικου χορού στον παιδότοπο «Παραμύθι», που τόσο ωραία διασκεδάσαμε
  • Το κέρασμα της Τσικνοπέμπτης με σουβλάκια, αξίας 80€

Με την αμέριστη βοήθεια του Συλλόγου και την πολύτιμη συνεργασία όλων των γονέων καταφέρνουμε κάθε χρόνο να αναβαθμίζουμε τη σχολική μονάδα μας και να προσφέρουμε καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση στα παιδιά μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Τσικνοπέμπτη στο νηπιαγωγείο μας

Εχθές 16 Φεβρουαρίου γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη στο Νηπιαγωγείο μας….. με τι άλλο φυσικά;;; Με λαχταριστά σουβλάκια, σουτζουκάκια, πίτες και πατατούλες! Το φαγητό ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Μετά το φαγητό ακολούθησε χορός και τραγούδι!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στον παιδότοπο «Παραμύθι». Τα παιδιά ξεφάντωσαν και διασκέδασαν στους ρυθμούς της Αποκριάς. Το κέφι κορυφώθηκε με την παρουσία του γνωστού σε όλους κλόουν «ΤΖΟ – ΤΖΟ»

Καλώς ήρθες 2017!

Υποδεχτήκαμε την καινούρια χρονιά φτιάχνοντας καπελάκια και χιονάνθρωπους με τους αριθμούς του 2017… και επειδή ο νέος χρόνος ξεκίνησε με πολύ κρύο φτιάξαμε και τις « χειμωνιάτικες κατασκευές μας»

-Σκουφάκια με βαμβάκι και κηρομπογιές

001

 

-Το Χ του χειμώνα

003

-Γαντάκια διακοσμημένα με πολύχρωμα χαρτάκια

054

 

Μάθαμε το τραγούδι του χειμώνα και βρήκαμε λέξεις από τα αντίστοιχα φωνήεντα και τις ζωγραφίσαμε σε χιονονιφάδες.

Παίξαμε παιχνίδια με τα χειμωνιάτικα ρούχα και γλωσσικό παιχνίδι με χιονάνθρωπο και τις φωνές χο, χα, χε.

Μιλήσαμε για τις 4 εποχές. Τις αντιστοιχήσαμε με σύμβολα, τις βάλαμε  στη σωστή σειρά και στη συνέχεια αντιστοιχήσαμε τα σύμβολα με τα ονόματα των εποχών…έπειτα είχαν σειρά οι μήνες, πρώτα τους αναγνωρίσαμε και μετά τους βάλαμε κάτω από τη σωστή εποχή. Ακούσαμε και αποσπάσματα από τις 4 εποχές του Vivaldi και αφού βρήκαμε το απόσπασμα που ταιριάζει σε κάθε εποχή, αναπαραστήσαμε με κίνηση στιγμιότυπα από τις 4 εποχές.