ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2019 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 10ου ΝΗΠ/ΕΙΟΥ ΧΙΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας έφτιαξε το παρακάτω χειροποίητο ημερολόγιο προς πώληση. Τα έσοδα θα αξιοποιηθούν προς όφελος των παιδιών μας, για τη βελτίωση συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών και την αγορά εξοπλισμού που δεν μπορεί να καλύψει ο σχολικός προϋπολογισμός.

Παρακαλούνται οι γονείς να δηλώσουν στις νηπιαγωγούς πόσα τεμάχια επιθυμούν, για να γίνουν έγκαιρα οι παραγγελίες τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7-11-2018 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-11-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 7/11/2018 όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της χώρας θα είναι κλειστά

λόγω των εκλογών της Διδασκαλίας Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Την Παρασκευή 9/11/2018 το Νηπιαγωγείο μας θα λειτουργήσει μέχρι τις 10:30 λόγω της εορτής της 11ης Νοεμβρίου.

Τα παιδιά δεν θα φέρουν φαγητό μαζί τους και δεν θα λειτουργήσει η πρωινή πρόωρη υποδοχή (η πόρτα θα ανοίξει στις 8:15).

Ευχαριστούμε

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 19/9/2018 και ώρα 6:30μ.μ. θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Χίου και καλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου για την αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου, να παρευρεθούν στη συνάντηση.

Βραβείο από το Διαγωνισμό – Έκθεση «Γλυπτική και Ανακύκλωση»

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο διαγωνισμό με τίτλο «Γλυπτική και Ανακύκλωση» που διοργανώθηκε στο ΚΠΕ Ομηρούπολης  στα πλαίσια της εκπαίδευσης  για το περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με υπεύθυνες την κ. Κοντού Βιργινία και κ. Βελαλή Ιωάννα κατασκεύασαν ένα ρολόι από ανακυκλώσιμα υλικά με τίτλο «Ήρθε η ώρα της Ανακύκλωσης». Απονεμήθηκε στο Νηπιαγωγείο μας το 3ο Βραβείο και είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τις Νηπιαγωγούς!

hhh

20170607_192423[1]

111

IMG_20170607_195659_HDR

Η καινούργια μας αυλή!!!!

Η καινούργια αυλή, έδωσε άλλη πνοή στο Νηπιαγωγείο μας, αφού τα παιδιά  θα μπορούν να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η κατασκευή τάπητα ασφαλείας από ανακυκλωμένα ελαστικά είναι  χορηγία της Εταιρείας ECOELASTICA η οποία ανέλαβε να το εγκαταστήσει δωρεάν. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και τους συνεργάτες της και  τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο τόσο δημιουργικό και σημαντικό έργο που προσφέρουν.

Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου λόγω διεξαγωγής σεμιναρίουΤΕ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου και την Πέμπτη 9 Μαρτίου το 2ο Τμήμα (κα Δέσποινα – κα Κέλλυ) θα λειτουργήσει μέχρι τις 13.00.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου το 1ο Τμήμα (κα Βιργινία – Κα Ιωάννα) θα παραμείνει κλειστό.

Οι νηπιαγωγοί θα λάβουν μέρος σε επιμορφωτικό σεμινάριο και θα απουσιάζουν εκ περιτροπής.

εγκύκλιος 2-17

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Τελειώνοντας το Α’ Τετράμηνο της σχολικής χρονιάς 2016-17 οι νηπιαγωγοί και τα παιδιά του 10 ου Νηπιαγωγείου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις παρακάτω παροχές:

  • Την κατασκευή της κρεμάστρας – παπουτσοθήκης και του ξύλινου παιχνιδιού – φάρμα για το 2ο Τμήμα, αξίας 150 €
  • Την αγορά μικροφωνικής εγκατάστασης αξίας 70 €
  • Την αγορά φωτογραφικής μηχανής αξίας 120 €
  • Τα δωράκια για όλα τα παιδιά στην κοπή της βασιλόπιτας
  • Την διοργάνωση του  αποκριάτικου χορού στον παιδότοπο «Παραμύθι», που τόσο ωραία διασκεδάσαμε
  • Το κέρασμα της Τσικνοπέμπτης με σουβλάκια, αξίας 80€

Με την αμέριστη βοήθεια του Συλλόγου και την πολύτιμη συνεργασία όλων των γονέων καταφέρνουμε κάθε χρόνο να αναβαθμίζουμε τη σχολική μονάδα μας και να προσφέρουμε καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση στα παιδιά μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Έκκληση για οικονομική βοήθεια σε νεαρό τραυματία από τροχαίο στο νησί μας

Το Νηπιαγωγείο μας συγκεντρώνει χρήματα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Στέλιου Ζαφείρη που τυγχάνει να είναι και θείος μαθητή και μαθήτριας του σχολείου μας.

Ο νεαρός είχε ένα τροχαίο ατύχημα στις 7 Απριλίου 2015 στη Χίο, όπου μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Γεώργιος Γεννηματάς με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Βρίσκονταν 2 μήνες στην εντατική σε κώμα. Εδώ και 2 μήνες βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης Λάρισας. Το οικονομικό κόστος παραμονής στο κέντρο ανέρχεται σε 3000 ευρώ το μήνα κάτι που είναι αδύνατο να το καλύψει η οικογένεια.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να σταθούμε αρωγοί στο νεαρό και την οικογένειά του βάζοντας το ποσό που ο καθένας μπορεί στο κουτί που βρίσκεται στο Νηπιαγωγείο μας.

 

 

Οι Νηπιαγωγοί                                                                                                                                     Ο Σύλλογος Γονέων

και Κηδεμόνων