ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 1 «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Δραστηριότητα 1: Μένουμε Σπίτι

Αγαπητά μας παιδιά,

Το Νηπιαγωγείο μας έκλεισε, για να μείνουμε σπίτι μας όλοι και να μην αρρωστήσουμε. Δεν πρέπει να βγούμε έξω και για αυτό η μαμά και ο μπαμπάς είναι στο σπίτι μαζί μας.  Τώρα που μένουμε όλοι στο σπίτι, σίγουρα κάνετε πολλά πράγματα είτε μόνα σας είτε με τη μαμά και το μπαμπά. Θέλετε να μας τα ζωγραφίσετε όποια και να είναι αυτά, να γράψετε πάνω το σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»  και να μας τα στείλετε να τα δούμε κι εμείς οι κυρίες σας;

Οι κυρίες σας θα μαζέψουν όλα αυτά που θα τους ζωγραφίσετε και θα σας τα φτιάξουν μια έκπληξη, την οποία και θα τη δούμε όλοι μαζί με κάποιο μαγικό μουσικό τρόπο.

Περιμένουμε λοιπόν τις ζωγραφιές και δεν ξεχνάμε εκτός από το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ,

να γράψουμε και το όνομά μας.

Οι νηπιαγωγοί.

 

Υ.Γ. Οδηγίες προς τους Γονείς:

Αγαπητοί Γονείς,

  1. Αφήνουμε τα παιδιά να ζωγραφίσουν όπως θέλουν και όσο θέλουν αυτά που τους αρέσει να κάνουν και γράφουμε (αφού μας το υπαγορεύσουν αυτά) τι έχουν ζωγραφίσει.
  2. Το κάθε παιδί γράφει το όνομά του πάνω στην εργασία (ξέρουν όλα πλέον να το γράφουν).
  3. Όποια μπορούν και θέλουν να γράψουν πάνω το σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».
  4. Οι ζωγραφιές θα γίνουν όλες ένα βίντεο, για να το δουν όλα τα παιδιά. Αυτό που θα θέλαμε από εσάς είναι, αν είναι εφικτό, να βγάλετε φωτογραφίες την ώρα που θα κάνει τη ζωγραφιά αλλά και την τελική του ζωγραφιά. Στις φωτογραφίες καλό είναι να μην φαίνονται τα μάτια του παιδιού, αλλά και να φαίνονται θα τα καλύψουμε εμείς με ειδικό πρόγραμμα.
  5. Τις φωτογραφίες μπορείτε να μας τις στείλετε μέχρι την Κυριακή 22-3-2020 στο email του Νηπιαγωγείου mail@10nip-chiou.chi.sch.gr ή με μήνυμα στη σελίδα του Νηπιαγωγείου στο FB www.facebook.com/10nipchiou.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση