ΑΡΧΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αρχή σχολικής χρονιάς

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς  παίξαμε παιχνίδια για τη γνωριμία των παιδιών μεταξύ τους, διαβάσαμε παραμύθια με θέμα τις πρώτες μέρες στο σχολείο και κάναμε την πρώτη μας εργασία ζωγραφίζοντας τον εαυτό μας και γράφοντας το όνομα μας.

Μάθαμε και αναγνωρίσαμε τα ονόματα μας, τα αντιστοιχήσαμε στα συρταράκια μας, παίξαμε παιχνίδι με τα αρχικά μας, τα ζωγραφίσαμε και διακοσμήσαμε με αυτά το δέντρο της τάξης μας.

Κάναμε δραστηριότητες για να γνωρίσουμε τις γωνιές της τάξης μας και παράλληλα μιλήσαμε και καταγράψαμε τους κανόνες στην τάξη, στην αυλή, στο φαγητό, στην ώρα του ύπνου και διαβάσαμε σχετικά βιβλία.

Για την ενδυνάμωση της ομάδας της τάξης μας διαβάσαμε, ζωγραφίσαμε και δραματοποιήσαμε σχετικά παραμύθια δίνοντας έμφαση στις λέξεις φιλία και συνεργασία.

«Με αυτή την μπάλα παίζουμε όλοι»

Η ιστορία του Guizziro

Τα μπαλόνια της φιλίας

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση