Μαθητική κάρτα και εκπτώσεις στα εισιτήρια από το Αστικό ΚΤΕΛ

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του σχολείου μας μπορούν να βγάλουν μαθητική κάρτα  καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους με την οποία θα μπορούν να μετακινούνται από και προς το σχολείο μας με το Αστικό ΚΤΕΛ με έκπτωση 50% στο εισιτήριο.

Επίσης με την επίδειξη της κάρτας για οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση πραγματοποιούν οι μαθητές  τα απογεύματα αλλά και το Σάββατο θα έχουν την ίδια έκπτωση στο εισιτήριο όλες τις ημέρες του σχολικού έτους εκτός των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.
Στην σχολική κάρτα θα πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως η φωτογραφία του μαθητή , το ονοματεπώνυμό του, η περιοχή κατοικίας του ,το σχολικό συγκρότημα και η σφραγίδα από την διεύθυνση του  σχολείου.

Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να προσκομίσουν στο σχολείο μία φωτογραφία ταυτότητας σχετικά πρόσφατη,όπου πίσω θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους,το τμήμα του σχολείου στο οποίο φοιτούν,η διεύθυνση κατοικίας τους και οι γραμμές λεωφορείων με τις οποίες θέλουν να μετακινούνται (μέχρι τρείς ).

Όσο συντομότερα  οι μαθητές παραδώσουν τις φωτογραφίες τους στην υπεύθυνη καθηγήτρια,τόσο συντομότερα θα εκδοθούν και οι κάρτες τους.

                   Από το γραφείο

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση