Γιορτή Αποφοίτησης 2022-2023

Έπεσε η σχολική αυλαία για φέτος και με αφορμή αυτό το γεγονός το σχολείο μας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023 , στην αυλή του σχολείου, γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες  της Γ΄ τάξης. Καλεσμένοι στην εκδήλωση αυτή ήταν οι μαθητές/τριες  όλων των τάξεων του Γυμνασίου μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους. Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα αποχαιρετήσαμε τα παιδιά που αφήνουν το σχολείο μας και ανοίγουν τα φτερά τους για το Λύκειο και  δώσαμε τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στο μέλλον.Ήταν μια Γιορτή λόγου, γιορτή χορού, τραγουδιού , γιορτή αναμνήσεων γλυκών και πικρών, γιορτή αποχαιρετισμού με δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

 

 

γιορτη 1

Η βραδιά περιείχε τα πάντα: μουσική, τραγούδια, χορό, αστεία, γέλια, φωτογραφίες, βίντεο, απονομές,παρουσιάσεις εργασιών μαθητών, λόγια συγκινητικά και αποχαιρετιστήρια!

Αρχικά η Διευθύντρια του σχολείου αποχαιρέτησε τους αποφοίτους θυμίζοντάς τους πως όλοι μαζί προσπάθησαν με συνέπεια  να πραγματώσουν πολλούς από τους στόχους που είχαν θέσει κατά την διάρκεια των τριών χρόνων που φοίτησαν στο Γυμνάσιο, συμβουλεύοντάς τους για την πορεία τους στο Λύκειο.

 

 

γιορτη 0

Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις μαθητών για το ήθος που επέδειξαν και ο γυμναστής μας κ.Εφέπουλος βράβευσε με μια μπάλα τον μαθητή με  την καλύτερη καρτέλα προόδου στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

 

γιορτη 2

 

γιορτη 3

 

Και μετά άρχισαν τα τραγούδια και οι χοροί!

γιορτη 4

 

γιορτη 5

 

γιορτη 6

 

γιορτη 20

 

Οι μαθητές χόρεψαν και παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς και εντυπωσίασαν με το κέφι και το μπρίο τους!

γιορτη 7

 

γιορτη 8

 

γιορτη 9

 

γιορτη 10

 

γιορτη 11

 

γιορτη 12

 

γιορτη 13

 

γιορτη 14

 

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν μαθητές διάβασαν τις εμπειρίες που αποκόμισαν τα τρία χρόνια που φοίτησαν στο Γυμνάσιο,τις γλυκές αλλά και πικρές τους αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα και όλοι δήλωσαν ότι στα τρία αυτά χρόνια ,πέρα από τις γνώσεις ,πήραν και μαθήματα ζωής που θα τους χρησιμεύσουν στη μετέπειτα πορεία τους.

γιορτη 17

γιορτη 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

γιορτη 18

Παρόλο που ο προτζέκτορας δεν μας έκανε τη χάρη και μας δυσκόλεψε,μπορέσαμε να παρουσιάσουμε το βίντεο αφιέρωμα στη σχολική χρονιά που πέρασε,το οποίο επιμελήθηκε μαθητής της Γ τάξης,ένα όμορφο φωτογραφικό ταξίδι που ανακαλούσε τις αναμνήσεις από τη ζωή των μαθητών στα θρανία,στις σχολικές αίθουσες,στο προαύλιο,στις εκδρομές και δραστηριότητες που είχαν πάρει μέρος  την τελευταία τους χρονιά στο Γυμνάσιο.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ

Η διοργανώτρια της Γιορτής Αποφοίτησης ,κ.Χριστάκου Ντέπη,καθηγήτρια Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών,αναφέρθηκε στο project για τα ανθρώπινα δικαιώματα το οποίο έκανε με τους μαθητές της Γ τάξης στα πλαίσια του μαθήματος της ΚΠΑ και παρουσίασε τις δημιουργίες των μαθητών σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα,οι οποίες είχαν τοποθετηθεί πολύ όμορφα στο φιλέ του βόλεϊ και μπορούσαν οι παρευρισκόμενοι να τις θαυμάσουν!

γιορτη 15

 

Στη συνέχεια κάλεσε δύο μαθήτριες να παρουσιάσουν τα έργα τους σχετικά με αυτό το project.

 

γιορτη 19

Ενδεικτικά έργα :

ακριβη 0

ακριβη 4ακριβη 2

ανθη 2

ανθη 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο φινάλε της γιορτής μαθητές ,καθηγητές και γονείς,χόρεψαν χασαποσέρβικο ενώ βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο…φαντασμαγορική!

 

γιορτη 21

 

γιορτη 22

 

γιορτη 23

 

Στο τέλος η διευθύντρια του σχολείου μας κ.Γεωργαλή Σοφία,εν μέσω καπνογόνων (!),ευχαρίστησε τους μαθητές που συμμετείχαν στη γιορτή,την καθηγήτρια κ.Χριστάκου Ντέπη που την διοργάνωσε,τους καθηγητές κ.Εφέπουλο Κώστα και την κ.Παπαδοπούλου Καλλιόπη που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή γιορτή.Μπορεί να μη την βλέπαμε (τη διευθύντρια),την ακούγαμε όμως…

 

γιορτη 24

 

γιορτη 25

 

γιορτη 26

 

Ακολούθως όλοι χαλάρωσαν και γεύτηκαν τις λιχουδιές του μπουφέ, που με πολλή αγάπη ετοίμασαν γονείς και καθηγητές του σχολείου μας! Τα συγχαρητήρια των γονέων και τα φωτεινά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών ήταν το καλύτερο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2022-2023!

*Οι φωτογραφίες των μαθητών ανέβηκαν στην ιστοσελίδα μετά από τη συναίνεση των κηδεμόνων τους.

Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Παπαθεοδώρου Δήμητρα που εκτέλεσε χρέη φωτογράφου και τραβούσε φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια της γιορτής!

 

γιορτη 27

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση