Περιμένοντας τα Χριστούγεννα!!!

Και φέτος το 7o Γυμνάσιο φόρεσε τα γιορτινά του !

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνουμε σιγά σιγά και τα παιδιά μας πιάσανε δουλειά…Υπό την καθοδήγηση της υποδιευθύντριάς μας κ. Zαφειροπούλου Κατερίνας , ασχολήθηκαν με τον στολισμό του σχολείου μας που φέτος είναι ιδιαίτερος και ξεχωριστός! Στόλισαν όχι ένα, όχι δύο , αλλά τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα  και τα δεκάδες φωτάκια άναψαν πολλές μικρές πυρκαγιές χαράς και αγάπης στις ψυχές μαθητών και συναδέλφων. Τα αγόρια έκαναν την «παλιοδουλειά» ,έστησαν τα δέντρα και τα κορίτσια έβαλαν τα στολίδια!

Αρχικά, ένα πανέμορφο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο-με θέμα lollipop– στήθηκε στην είσοδο του σχολείου μας και έφερε χαμόγελα στα χείλη και γλύκα στις καρδιές μας!

δεν6

Στο τέλος του στολισμού του δέντρου η πρόεδρος του 15μελούς ,Γεωργία Γεωργίου, τοποθέτησε το αστέρι στην κορυφή και οι μαθητές χειροκρότησαν την…ηγέτιδά  τους!

Στη συνέχεια δύο μικρότερα δέντρα στολίστηκαν, στο γραφείο της υποδιευθύντριας το ένα -σε χρυσαφί τόνους, πιο…αναγεννησιακό και  στο γραφείο του διευθυντή το άλλο, πιο λιτό, σε παλ τόνους , λευκού και ασημί !

Στολίστηκε και το γραφείο των καθηγητών ,στολίστηκαν και οι αίθουσες των μαθητών και τώρα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα και τις ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΣ!

18 μέρες ακόμα…

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ και βάλτε δυνατά τον ήχο!

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση