Να μαθητές,να μάλαμα!

Το σχολείο μας θα γιορτάσει αύριο Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023,  την επέτειο του ‘ΟΧΙ’ της 28ης Οκτωβρίου 1940  και οι μαθητές μας θέλησαν  να βοηθήσουν στη διαμόρφωση και στον στολισμό του χώρου όπου θα λάβει χώρα η γιορτή!

Με πρωτοφανή προθυμία –τέτοια που ΔΕΝ δείχνουν όταν έχουν μάθημα- έβαλαν τα ειδικά γάντια, πήραν καθαριστικά και πανιά, κουβάλησαν καρέκλες, τις καθάρισαν, κρέμασαν κουρτίνες, ρύθμισαν τη μικροφωνική και στο τέλος, υπό την εποπτεία της καθηγήτριας των εικαστικών κ.Παπαθεοδώρου Δήμητρας, στόλισαν τον χώρο με έργα μαθητών σχετικά με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Ο χώρος λοιπόν ομόρφυνε χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των μαθητών μας οι οποίοι μας παρακάλεσαν κάθε φορά που θα κάνουμε κάποια γιορτή να τους καλούμε να βοηθήσουν έτσι ώστε να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου : και μάθημα να χάνουν και να βάζουν το προσωπικό τους λιθαράκι στη διοργάνωση της γιορτής!

Τους ευχαριστούμε θερμά για τον κόπο τους ,παρόλο που η υποδιευθύντρια κ.Zαφειροπούλου που τους επέβλεπε θα πάει στον γιατρό καθώς έκλεισε ο λαιμός της από τις φωνές προκειμένου να τους συντονίσει!!!

 

28 οκτ.1

 

28 οκτ.2

 

28 οκτ.3

 

28 οκτ.4

 

28 οκτ.6

 

28 οκτ 528 οκτ 7

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση