Βραβεύτηκαν οι μαθήτριες της ρομποτικής μας ομάδας!!!2024

ρομ4

 

Τις μαθήτριές μας  που συγκροτούν τη ρομποτική ομάδα του σχολείου μας  βράβευσε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση του σχολείου μας με τον Διευθυντή μας κ. Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο,  ο Αντιπεριφερειάρχης  απένειμε τιμητικές πλακέτες στις μαθήτριες  Γκούβα Αλεξάνδρα, Καψή Μάρθα, Έλενα Κόγκου και Μίαρη Μαρκέλλα, για την διάκρισή τους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους με βιωματικό τρόπο και να αξιοποιήσουν τις νέες επιστήμες και τεχνολογίες στα πλαίσια της ρομποτικής δράσης «Πρόγραμμα 1821: Μικρή Επανάσταση στην Εκπαίδευση».

Η ρομποτική  μας ομάδα δημιουργήθηκε  και εργάστηκε υπό τις οδηγίες της   καθηγήτριας  Πληροφορικής κ. Χρυσούλας Γιαννικοπούλου.

 

ρομ2

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, κ. Ευγενία Πιερρή, η οποία συνεχάρη τις μαθήτριες και την υπεύθυνη καθηγήτρια, έδωσε συμβουλές  στους μαθητές του Γι τμήματος στο οποίο ανήκει η ρομποτική μας ομάδα, συνομίλησε με τον σύλλογο διδασκόντων και  από κοινού με τον κ.Βασιλόπουλο τόνισαν ότι  θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να επιβραβεύουν  κάθε καινοτόμα δράση της μαθητιώσας νεολαίας μας καθώς είναι το μέλλον του τόπου μας.

 

ρομ1

 

ρομ3

 

 

 

 

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση