Βραβεύσεις και επιβραβεύσεις των τεσσάρων μαθητών του σχολείου μας!

Ημέρα βραβεύσεων και επιβραβεύσεων ήταν η Δευτέρα 8/5/23 για τους τέσσερις μαθητές του σχολείου μας  Αποστολόπουλο Μενέλαο, Αρβανίτη Κωνσταντίνο, Πιτουρά Χρήστο και Χρυσανθακόπουλο Χρήστο, που δίδαξαν ήθος σε δύσκολους καιρούς και χωρίς πολύ σκέψη αποφάσισαν να κάνουν το σωστό.

Στις 8.15 π.μ, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, η Διευθύντρια κ. Πιερρή Ευγενία, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, βράβευσε τους μαθητές μας  με ειδικό έπαινο: «για ιδιαίτερες πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και για πράξεις που εκφράζουν πνεύμα ανιδιοτελούς φιλαλληλίας» . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι περήφανοι γονείς των μαθητών και η διευθύντρια του σχολείου μας κ.Γεωργαλή Σοφία.

Μεταξύ άλλων, η κ. Πιερρή Ευγενία δήλωσε πως : «Οι μαθητές μας, με την πράξη τους αυτή, αναμφίβολα αποτέλεσαν παράδειγμα εντιμότητας και ήθους για τους συμμαθητές τους, αλλά και για όλους μας. Συγχαρητήρια ανήκουν στους γονείς τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τις αρχές που τους εμφύσησαν. Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς,  γιατί η συγκεκριμένη πράξη τους σπανίζει στις μέρες μας. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στην ζωή τους και κάθε επιτυχία, με την ίδια πάντα τιμιότητα και ευσυνειδησία που επέδειξαν.»

 

 

δδε1σ

 

δδε2σ

 

δδε3σ

 

δδε4σ

 

 

δδε5σ 1

Στη συνέχεια επέστρεψαν στον χώρο του σχολείου μας όπου συνδέθηκαν μέσω skype με τον αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και συγκεκριμένα με την εκπομπή του «Πρωινή ζώνη» όπου οι παρουσιαστές της εκπομπής,σε ζωντανή μετάδοση,τους πήραν συνέντευξη και τους συνεχάρηκαν για το ήθος και την εντιμότητά τους.

 

αξιον 1σ

 

αξιον 2σ

 

Το σχολείο μας επίσης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος προκειμένου να συναντήσει από κοντά τους τέσσερις μαθητές μας.

Ο κ. Μπονάνος αφού συνεχάρη ενώπιον όλου του Γυμνασίου τους μαθητές για το ήθος που επέδειξαν, τόνισε ότι η πράξη τους μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον της κοινωνίας μας και ότι πρέπει να βρει μιμητές και να αποτελέσει έμπνευση για όλους μας.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι η πράξη αυτή αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τη Διευθύντρια του σχολείου Σοφία Γεωργαλή και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, που ακούραστα δεν μεταδίδουν μόνο γνώσεις, αλλά και τον σεβασμό που πρέπει να έχουμε σε αξίες για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.

Στο τέλος μοίρασε δώρα στα τέσσερα παιδιά!

 

μπον1σ

 

 

μπον2σ

 

μπον3σ

 

μπον4σ

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ευχόμαστε όλοι!!!

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση