Σήμερα 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας χριστουγεννιάτικο bazaar με φιλανθρωπικό σκοπό. Η πρωτοβουλία ανήκει στο δεκαπενταμελές του σχολείου που με τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τη συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων έστησε το φιλανθρωπικό αυτό παζάρι στον χώρο της αυλής του σχολείου. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χειροποίητες κατασκευές και πολλά νόστιμα γλυκά που έφτιαξαν όχι μόνο οι γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά έγιναν ανάρπαστα με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε στον σύλλογο “Αλέξανδρος, θα ξαναβγεί ο ήλιος” για τα παιδιά με σοβαρές νεοπλασματικές ασθένειες. Μια πράξη πραγματικά συγκινητική και αξιέπαινη που συνάδει πλήρως με τον πνεύμα των ημερών.
Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών, επισκέφθηκε τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Ευβοίας κ. Φράγγο. Τα παιδιά του προσέφεραν ένα δώρο από το Bazaar του σχολείου , είπαν τα κάλαντα και μετέφεραν τις ευχές ολόκληρης της σχολικής κοινότητας για χαρούμενες γιορτές.
Τέλος μαθήτριες του σχολείου μας, συνοδευόμενες από τον καθηγητή τους κ. Αλέξανδρο Πέτρου επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο στο Γραφείο του, του ευχήθηκαν εκ μέρους όλης της σχολικής κοινότητας καλές γιορτές και του προσέφεραν μια δική τους χειροτεχνία.
Ευχαριστούμε τους μαθητές/τριες μας και τους γονείς τους για τις ευγενικές τους χειρονομίες και τις πρωτοβουλίες τους για το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και δύναμη.



