Αρχείο για "Σεπτέμβριος, 2017"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Χαλκίδας επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Super Market Σκλαβενίτη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για εξασφάλιση αναλώσιμων γραφικών ειδών, τόσο για τις ανάγκες οικονομικά ασθενών μαθητών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Αγιασμός 3ου Γυμν. Χαλκίδας για το σχολ. έτος 2017-18

Ο Αγιασμός του 2017 σηματοδότησε την έναρξη μιας σχολικής χρονιάς – ορόσημο στην συνέχεια και λειτουργία της σχολικής μας μονάδας. Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια παραμονής στις λυόμενες κατασκευές του τάγματος πεζοναυτών, όπου με το περίσσευμα της δημιουργικότητας και εργατικότητας καθηγητών και μαθητών επιτελούνταν το εκπαιδευτικό έργο, επέστρεψε αυτή σχολική μονάδα με τη σημαντική παρουσία της στο παιδαγωγικό γίγνεσθαι, στον φυσικό της χώρο, της οδού Προαστίου.

Το ανακατασκευασμένα αυτό διδακτήριο που μας παραδόθηκε, στηριζόμενο στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, εφοδιασμένο με τους πλέον κατάλληλους χώρους και με την στήριξη πάντα όλων των φορέων που εμπλέκονται για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, είναι η εγγύηση για να προχωρήσουμε στο εκπαιδευτικό μας έργο με στόχο την αναβάθμιση της παιδείας και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία με αποδέκτες τους μαθητές μας, εσάς τους γονείς και όλους όσους επιθυμούν να είναι συμπαραστάτες μας σε αυτό το δύσκολο όσο και συναρπαστικό ταξίδι με εφόδιο την γνώση.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλό ξεκίνημα στη σχολική μας χρονιά.

                                                            Η Δ/τρια κ ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμν. Χαλκίδας.

 70             30

 140       120

   190

150

         260                        230

270

250

 

Ευχαριστούμε το EviaZoom για τις φωτογραφίες του.

Ετικέτες:

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

    Σας καλωσορίζουμε στο ανακατασκευασμένο μας κτίριο και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

 Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Χαλκίδας

3o GYMNASIO 2

 IMG_20170921_151911

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων