Αρχείο για "Οκτώβριος, 2015"

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

9DOCFESTWEB

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, το 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας επισκέφτηκε το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ που πραγματοποιείται φέτος για 9η χρονιά στην πόλη μας και αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό δρώμενο της χώρας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν το αξιόλογο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Τσάλλα «Έργα και ημέραι ενός δεσπότη» που αναφέρεται στην ιστορική διαδρομή του αείμνηστου Μητροπολίτη Χαλκίδος Γρηγορίου (Πλειαθού) και το «εσπερινός μαθητής» του Σοκόλ Ελκένι, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μαθητής που φοιτά στο εσπερινό σχολείο.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Χαλκίδας σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 12/10/2015 και ώρα 18.00 στην  αίθουσα της ΔΕΠΑΧ (παλαιό Δημαρχείο, Αβάντων 50,  2ος όροφος) για την πραγματοποίηση της 1ης ενημερωτικής μας συνάντησης όσον αφορά τη γνωριμία με το σχολείο και τον τρόπο λειτουργίας μας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων