Αρχείο για "Απρίλιος, 2018"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε πατώντας πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο!!!

Μπλε Φάλαινα ανακοίνωση

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Οι Δελφοί αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ενώ παράλληλα είναι και ένα από τα ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα.Δεν είναι τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου από τους δημιουργούς του καθώς τόσο ο πλούτος της περιοχής ,η καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα αλλά και γενικότερα η όλη ενέργεια του τόπου τον καθιστούν μοναδικό.Γι αυτό είναι από τους βασικότερους πόλους έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο.Έτσι και η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας πραγματοποίησε εκεί την ημερήσια εκδρομή της στο πλαίσιο του προγράμματος «Μονοπάτια στη φύση:από το μύθο στην επιστήμη», την Παρασκευή 20-4-2018.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα παιδιά περιηγήθηκαν με τη βοήθεια ξεναγού στο χώρο του μουσείου και στη συνέχεια περπάτησαν στον αρχαιολογικό χώρο όπου ενημερώθηκαν για θέματα σχετικά με το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν, όπως η σύνδεση των διφορούμενων χρησμών της Πυθίας με την ύπαρξη ρήγματος στο σημείο απ’όπου εκλύονταν αέρια μεθανίου στην ατμόσφαιρα.Έτσι δικαιολογείται επιστημονικά η «ζάλη»της ιέρειας όταν έδινε τους χρησμούς.Η μόνη «παραφωνία» στο συγκεκριμένο κομμάτι της εκδρομής μας είχε να κάνει με την ελλιπή οργάνωση στον υπαίθριο αρχαιολογικό χώρο που έγινε αιτία ένας μαθητής μας με κινητικά προβλήματα να μην μπορέσει να μεταβεί σε αυτόν παρ’όλο που υπήρχε θεωρητικά αυτή η δυνατότητα,όπως μας είχαν ενημερώσει οι υπεύθυνοι.Η καλή μας διάθεση επανήλθε με την επίσκεψή μας στο γραφικό Γαλαξίδι όπου μεταβήκαμε το μεσημέρι για φαγητό,ξεκούραση και μοναδικές βόλτες δίπλα στη θάλασσα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Μετά την προκήρυξη της εκπαιδευτικής εκδρομής στον Βόλο στις 11-5-2018 , ανοίχτηκαν στις 16 Απριλίου 2018 στο γραφείο της Διευθύντριας, παρουσία της αντίστοιχης επιτροπής, οι προσφορές των δύο ενδιαφερόμενων πρακτορείων. Η αρμόδια επιτροπή, με ποιοτικά και οικονομικά κριτήρια, επέλεξε το πρακτορείο Eviorama Tours με 500 ευρώ το λεωφορείο. Η δεύτερη προσφορά ήταν από το πρακτορείο Lokris Τours με 550 ευρώ το λεωφορείο.

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων