Στα πλαίσια της Πανελλήνιας  Ημέρας Αθλητισμού, η οποία ορίστηκε από φέτος η 6η Οκτωβρίου, το σχολείο μας έδωσε ένα ηχηρό παρόν!

Οι μαθητές μας, παραμερίζοντας τις διαφορές τους, με την αιγίδα του γυμναστή μας κου  Σπόντη, βίωσαν την ευγενή άμιλλα και το συναγωνισμό. Οι 12 ομάδες, συγκροτημένα και με υψηλή εποπτεία των καθηγητών – συνοδών, πέρασαν διαδοχικά από αθλητικούς αγώνες και αγωνίσματα, ομαδικά παιχνίδια και παραδοσιακούς χορούς. Το προαύλιο μετατράπηκε σε πεδίο θετικής ενέργειας, με τους εφήβους να δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι». Ο εκπαιδευτικός χρόνος σήμερα αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπου σώμα και πνεύμα συγχρονίστηκαν ενάντια σε κάθε μορφή βίας και ρατσισμού, καθώς με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα, όλοι κατάλαβαν ότι περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν

 

 


Εικόνα 302

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.