2017-2018

Συναυλία μαθητικών μουσικών συνόλων σχολείων Αντιμάχειας & Ζηπαρίου

Τα μουσικά μαθητικά σύνολα των σχολείων της Κωακής ενδοχώρας (Γυμνάσιο Αντιμάχειας, Γυμνάσιο Ζηπαρίου, Γενικό Λύκειο Ζηπαρίου), έδωσαν την ετήσια συναυλία τους στις 30 Μαρτίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου της Κω με θέμα την αγάπη.

Περισσότερα…

Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Περισσότερα…

Γιορτή 25ης Μαρτίου

Περισσότερα…

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, Ημέρα Εορτασμού του Έτους Μαθηματικών 2018,

με τη συμμετοχή του σχολείου μας στη δράση:

«Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης»

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, ημέρα της Εαρινής Ισημερίας το σχολείο μας συμμετείχε στη δράση που διοργανώθηκε από τα Ε.Κ.Φ.Ε. Σερρών, Λακωνίας, Πιερίας, Κω και Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές από σχολεία όλης της Ελλάδας να υπολογίσουν την περιφέρεια της Γης επαναλαμβάνοντας το διάσημο πείραμα του αρχαίου Έλληνα μαθηματικού, αστρονόμου και φιλοσόφου Ερατοσθένη.

Περισσότερα…

Παρέλαση 7ης Μαρτίου

Περισσότερα…

Γιορτή 7ης Μαρτίου

Περισσότερα…

Τσικνοπέμπτη

Περισσότερα…

Κοπή πίτας μαθητών από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Περισσότερα…

Θεατρική παράσταση «Οι μουσικοί της Βρέμης»

Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Κεφάλου παρουσίασαν σήμερα στο σχολείο μας το θεατρικό τους έργο με τίτλο «Οι μουσικοί της Βρέμης». Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες μαθητές, την υπεύθυνη καθηγήτρια κα. Κοκκαλάκη Χρύσα, τη δασκάλα χορού κα. Φουρτούνη Χρυσούλα και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση στο Γυμνάσιό μας.

Περισσότερα…

Γιορτή 17ης Νοεμβρίου

Περισσότερα…

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και συγκεκριμένα το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών «Metallon» και τη Μικρή Ορχήστρα. Πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν ενεργά οι μαθητές. Την αποστολή της Κ.Ο.Α. συνόδευσε η Περιφερειακή Σύμβουλος Εντεταλμένη Ηλεκτρονικής Διοίκησης Δωδεκανήσου κ. Ευριδίκη Νάκη. Αποχαιρετίσαμε τους μουσικούς κρατώντας το μήνυμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που δόθηκε μέσα από τη μουσική!

Περισσότερα…

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Περισσότερα…

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Περισσότερα…

Καλή σχολική χρονιά!