2018-2019

ΑθλοΠΑΙΔΕΙΕΣ Γυμνασίων Κω Καλαθοσφαίρισης

Σχολικού Έτους 2018 – 2019

Σήμερα, Δευτέρα 20-05-2019, πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης  3 on 3 των Γυμνασίων της Κω. Η ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε σε δύο αγώνες.

Η ομάδα των αγοριών κατέκτησε την 3η θέση.

Η ομάδα των κοριτσιών κατέκτησε τη 2η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

Περισσότερα…

ΑθλοΠΑΙΔΕΙΕΣ Γυμνασίων Κω Ποδόσφαιρο

Σχολικού Έτους 2018 – 2019

Την ημέρα Τετάρτη 16/05/2019 πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Γυμνασίων της Κω. Η ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε σε δύο αγώνες.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

Αποτελέσματα

Ομάδα Αγοριών

Γυμνάσιο Αντιμάχειας – Γυμνάσιο Ζηπαρίου: 0-2

Ομάδα Κοριτσιών

Γυμνάσιο Αντιμάχειας – Γυμνάσιο Κεφάλου: 4-3

Περισσότερα…

Φως Ολυμπιακό σε ημερίδα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης επισκέφτηκε την Κω προσκεκλημένος σε ημερίδα από τον ΠΑΣ Σπάρτακος. Μαθητές της Θεατρικής Ομάδας και του Χοροδιδασκαλείου του Γυμνασίου μας συμμετείχαν στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από την παράσταση “Φως Ολυμπιακό”, με θέμα τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες και την Ολυμπιακή Φλόγα.
Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Μαστόρος Πέτρος, Παπαχρήστου Σοφία

Περισσότερα…

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018

«Κεντρικός στόχος είναι η δραστηριοποίηση των σχολικών μονάδων ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου. Ο συνδυασμός ψυχαγωγίας και άσκησης θα οδηγήσει στην απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών, αποβάλλοντας την αδράνεια και την υποκινητικότητα, που αποτελούν τις κύριες αιτίες αύξησης της παχυσαρκίας στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.»

Περισσότερα…