2010-2011

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ

ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Πρεμιέρα για την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Γυμνασίου – Λυκείου Αντιμάχειας την Τρίτη 12 Απριλίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο στο Πυλί.

Η Ομάδα επέλεξε να ανεβάσει φέτος την κωμωδία του Αριστοφάνη Πλούτος σε διασκευή Βασίλη Αναστασιάδη, δίνοντας έτσι τη δική της απάντηση στην οικονομική κρίση. Πρόκειται για ένα έργο που  πραγματεύεται τη σχέση των ανθρώπων με το χρήμα και την επίδραση του πλούτου στο χαρακτήρα τους.

Για μιάμιση ώρα η σκηνή γέμισε από ζωντάνια και  κέφι, απολαυστικούς διαλόγους, χορό και τραγούδι. Τα πολύχρωμα εμπνευσμένα κοστούμια και οι πρωτότυπες σκηνικές λύσεις έδωσαν το δικό τους χρώμα στο συνολικό αποτέλεσμα. Οι μαθητές των δύο σχολείων που παρακολούθησαν το έργο παρασύρθηκαν από το ρυθμό του, γέλασαν με την καρδιά τους και καταχειροκρότησαν τους συμμαθητές τους για την προσπάθειά τους και το αποτέλεσμα που πέτυχαν. Η παράσταση επαναλήφθηκε μέσα στο πλαίσιο των Ιπποκρατείων,  ώστε να είχε και το ευρύ κοινό τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει.

Θεατρική ομάδα

Μαθητές: Βελάνη Παναγιώτα, Γιαλλίζης Βαγγέλης, Ζαχαρίου Ζαχαρίας, Ζουμπά Ραφαέλα, Θεοφιλίδη Θάλεια, Καμπουράκης Μανόλης, Κλειδόπουλος Νικόλας, Κλωνάρη Ραφαέλα, Κρητικός Μανόλης, Μαλακτάρη Χριστίνα, Μεταξωτού Βαλάντη, Μπίλλη Κατερίνα, Μπίλλης Γιώργος, Νικολέττου Μαρία, Ντέλιου Διονυσία, Ντινώρη Ελένη, Ντινώρης Αποστόλης, Παπαηλία Σεβαστιάνα, Παπαϊωάννου Ηλίας, Παππούλης Χρήστος, Πάτμιος Βαγγέλης, Πέντσα Χριστίνα, Ράπανου Γεωργία, Στούππου Διονυσία, Τσίκνη Ανθούλα, Χατζηάμαλλος Ηλίας, Χατζηάμαλλος Νικόλας, Χατζηνικολάου Μαρία, Ψύρη Χαριτωμένη

Καθηγητές: Μαστόρος Πέτρος, Παπαχρήστου Σοφία, Πίδουλα Αγγελική, Τσατσακλά Κατερίνα, Ζάρρα Μαρία

Διευθυντές: Γυμνασίου: Κλειδόπουλος Προκόπιος και Γενικού Λυκείου: Χαραμαράς Χρήστος