2011-2012

Έκθεση Τεχνολογίας

Στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας, με υπεύθυνη καθηγήτρια την  κ.Κωσταμένα Ελένη, πραγματοποιήθηκε η έκθεση των ατομικών και ομαδικών κατασκευών της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας. Η έκθεση ήταν ανοιχτή σε γονείς, καθηγητές αλλά κυρίως μαθητές.
Οι μικροί εφευρέτες της Α΄ τάξης στέκονταν δίπλα από την αντίστοιχη κατασκευή και απαντούσαν σε τυχόν απορίες των επισκεπτών, ενώ οι ερευνητές – σχεδιαστές της Β΄ τάξης, φορώντας τα κατάλληλα καρτελάκια, έπαιζαν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τους ρόλους τους.

Περισσότερα…

Παρέλαση 7ης Μαρτίου

Περισσότερα…

Σεμινάριο «Στηρίζομαι στα πόδια μου»

Οι καθηγητές των σχολείων της Αντιμάχειας φιλοξενήθηκαν στο Γραφείο του Γυμνασίου για την παρακολούθηση του σεμιναρίου «Στηρίζομαι στα πόδια μου». Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν και συζήτησαν θέματα που αφορούν τους εφήβους.

Ευχαριστούμε πολύ τις κοινωνικούς λειτουργούς Έλενα Σεργετάνη και Μαρία Λάμπρου.

Περισσότερα…

Γιορτή Κρέπας

Στα πλαίσια της γαλλοφωνίας διοργανώθηκε γιορτή κρέπας. Την ημέρα της Υπαπαντής του Κυρίου στη Γαλλία το έθιμο απαιτεί να φτιάχνονται κρέπες. Οι μαθητές  που παρακολουθούν το μάθημα των Γαλλικών με καθηγήτρια την κα. Δήμητρα Ρεπανά, φρόντισαν να προετοιμάσουν το χώρο για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους και να προσφέρουν τις κρέπες που οι ίδιοι έψησαν. Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες Μπαντά και Κάτσου για την παρασκευή του μείγματος, τις κυρίες Σαρή και Πη για την προσφορά των συσκευών και όλους τους γονείς για ακόμα μία φορά που στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών! Τα υλικά πρόσφερε η κα. Δήμητρα Ρεπανά-Τάλλαρου εις μνήμη της μητέρας της.

Περισσότερα…

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2012

Περισσότερα…

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με επιτυχία διοργανώθηκε το  Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, (συλλογικό επίτευγμα της συνεργασίας  μαθητών και με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  σχολείου μας), στην Καρδάμαινα(10/12), στα πλαίσια της εκδήλωσης για  το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, καθώς και στην  Αντιμάχεια(11/12), στα πλαίσια επίσης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.
Για να διοργανωθεί το παζάρι, εργαστήκαμε αρκετά. Μας κυρίευσε αγωνία,  κούραση, ‘’δημιουργικός’’ πυρετός, μα πάνω από όλα χαρά και αγάπη για  αυτό που κάναμε. Με την ίδια αγάπη μας πλησίασε πλήθος κόσμου, που  πραγματικά αγκάλιασε την προσπάθεια μας και μας βοήθησε να πετύχουμε  το σκοπό μας, αγοράζοντας τις κρέπες »της στιγμής» που ψήναμε (στο  παζάρι της Καρδάμαινας), καθώς και τα χειροποίητα, παραδοσιακά γλυκά  μας!
Κλείνοντας, οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου θέλουμε να  απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες μητέρες που αφιλοκερδώς έφτιαξαν γλυκά, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, στον κόσμο  που στήριξε την προσπάθειά μας και στους συμμαθητές μας με τους  οποίους συνεργαστήκαμε για τη διοργάνωση του παζαριού!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Περισσότερα…

17η Νοέμβρη Γιορτή Πολυτεχνείου

Περισσότερα…

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Περισσότερα…

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Περισσότερα…