Σύμβαση εκδρομής για Κάλυμνο

Ανακοινώσεις σχολείου

Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο    Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο

Στο Μαστιχάρι νήσου Κω σήμερα,  Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 οι παρακάτω συμβαλλόμενοι:

αφενός μεν η  «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Μαστιχάρι» με διακριτικό τίτλο Α.Ν.Ε.Μ. με έδρα το Μαστιχάρι νήσου Κω,  ΑΦΜ: 094204788, ΔΟΥ: Κω, Τηλ. 2242059124, εκπροσωπούμενη νόμιμα από τον κο Ζερβό Νικόλαο του Γερασίμου με ΑΔΤ: Σ831600 κάτοικο Κεφάλου νήσου Κω

κι αφετέρου δε το Γυμνάσιο Αντιμάχειας νήσου Κω  νομίμως εκπροσωπούμενο από τους παρακάτω :

1.  Ιωάννη Π. Κρητικό, Διευθυντή

2.  Προκόπιο Κλειδόπουλο, εκπαιδευτικό

3.  Νικόλαο Τάλλαρο, Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

4.  Άννα Μαρία Κουρζή, Πρόεδρο 15μελούς

Συμφώνησαν κι έκαναν αμοιβαία αποδεκτά τα παρακάτω:

  1. Η ανωτέρω πρώτη των συμβαλλομένων Α.Ν.Ε.Μ. αναλαμβάνει την ακτοπλοϊκή μεταφορά μαθητών και συνοδών αυτών του Γυμνασίου Αντιμάχειας νήσου Κω, στα πλαίσια ημερήσιας εκδρομής από το λιμένα Μαστιχαρίου νήσου Κω προς τον κεντρικό λιμένα νήσου Καλύμνου (Πόθια) την Τρίτη 9 Απριλίου 2013.
  2. Η εν θέματι ακτοπλοϊκή μεταφορά θα πραγματοποιηθεί με το υπό πλοιοκτησία της ανωτέρω πρώτης των συμβαλλομένων εταιρείας Α.Ν.Ε.Μ. Ε/Γ-Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ.
  3. Η πλοιοκτήτρια των ανωτέρω πλοίων Α.Ν.Ε.Μ. υποχρεούται κατά την ημέρα     πραγματοποιήσεως της εν θέματι ακτοπλοϊκής μεταφοράς, να έχει εν ισχύ όλα τα     προβλεπόμενα από την Ελληνική καθώς και Κοινοτική νομοθεσία, πιστοποιητικά     αξιοπλοΐας, του υπό πλοιοκτησία της πλοίου.
  4. Η παραπάνω μαθητική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί άνευ αντιτίμου και το κόστος για την ανωτέρω μετ’ επιστροφής ακτοπλοϊκή μεταφορά από το λιμένα Μαστιχαρίου νήσου Κω προς τον κεντρικό λιμένα νήσου Καλύμνου (Πόθια) θα αποτελέσει δωρεά της πλοιοκτήτριας εταιρείας ‘Α.Ν.Ε. Μαστιχαρίου’.  Το παρόν συμφωνητικό αναφέρεται για την ακτοπλοϊκή μεταφορά 120 (περίπου) μαθητών του Γυμνασίου Αντιμάχειας και 15 (περίπου) καθηγητών-συνοδών αυτών.
  5. Η εν θέματι ακτοπλοϊκή μεταφορά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 από το λιμένα Μαστιχαρίου νήσου Κω κι ώρα 09:00 π.μ. κι επιστροφή από τον κεντρικό λιμένα νήσου Καλύμνου (Πόθια) στις 16:30. Οι επιβάτες (μαθητές & συνοδοί) υποχρεούνται να βρίσκονται στον εκάστοτε λιμένα απόπλους προς επιβίβαση τουλάχιστον 30 λεπτά της ώρας προ της ανωτέρω καθοριζόμενης ώρας απόπλους.
  6. Από την πλοιοκτήτρια εταιρεία παρέχεται ασφάλεια αστικής ευθύνης επιβατών κατά τη διάρκεια των εν θέματι πλόων, με το υπ’ αριθμό 763075 ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
  7. Σε περίπτωση τροποποίησης ή ακυρώσεως της εν θέματι εκδρομής, εκπρόσωπος του Γυμνασίου Αντιμάχειας νήσου Κω υποχρεούται να ενημερώσει την πλοιοκτήτρια εταιρεία τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

Το παρόν Ιδιωτικό Συμφωνητικό αποτελείται από δύο (2) σελίδες και συντάσσεται εις διπλούν, ένα για κάθε συμβαλλόμενο.

Για την ΑΝΕΜ

Ζερβός Νικόλαος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ

  1. Ιωάννης Π. Κρητικός
  2. Προκόπιος Κλειδόπουλος
  3. Nικόλαο Τάλλαρο
  4. Άννα Μαρία Κουρζή