Σχέδιο Μνημονίου Ενεργειών για τη Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου σε Σχολική Μονάδα Σχολικό έτος 2019-2020

Λήψη αρχείου

Όλο το άρθρο

Αγιασμός Νέο – Επείγον

Όπως μας ενημέρωσε το ΚΤΕΛ Κω δε θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από και προς το σχολείο κατά την αυριανή ημέρα του αγιασμού. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να μετακινηθούν με δικά τους μέσα. Υπενθυμίζουμε ότι η ώρα του αγιασμού παραμένει 10:00π.μ.. Ο Διευθυντής Ιωάννης Π. Κρητικός

Όλο το άρθρο

Επίδοση ελέγχων με τη νέα μορφή

Από την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου, από τις 08:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ., οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Γυμνασίου για την παραλαβή των ελέγχων προόδου των μαθητών/-τριών με τη νέα μορφή.

Όλο το άρθρο

Εγγραφές μαθητών/-τριών Ά Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2019-2020

Οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών της Ά Γυμνασίου παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του Γυμνασίου για την εγγραφή των μαθητών/-τριών από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.. Για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Διαβατήριό τους.

Όλο το άρθρο

Επίδοση ελέγχων | Επανεγγραφές / Ανανέωση εγγραφών

Την Τρίτη 11 Ιουνίου από τις 08:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Γυμνασίου για: α) την παραλαβή των ελέγχων προόδου των μαθητών/-τριών και β) την επανεγγραφή των μαθητών/-τριών. Παρακαλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Διαβατήριό τους.

Όλο το άρθρο