Screenshot 1

Πανδωδεκανησιακός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής

Ανακοινώσεις σχολείου

Την Παρασκευή, 5 Μαίου, έγινε διαδικτυακά η παρουσίαση των έργων δημιουργικής γραφής συγκεκριμένων σχολείων της Δωδεκανήσου -24 στο σύνολο, Γυμνάσια και Λύκεια- που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό, υπό την αιγίδα της Β/μιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, με την επιμέλεια της Συμβούλου Φιλολόγων Δωδεκανήσου, κας Καλαούζη Κων/ντίνας, και πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φιλολόγων, με Πρόεδρο την κα Λουκία Ορφανού.

Το Γυμνάσιό μας πήρε μέρος με τη δημιουργία ψηφιακής αφήγησης και τη συμμετοχή 4 μαθητριών της Β Γυμνασίου: 1. Αντελίνα Τσάνε, 2. Ναταλία Διακαντώνη, 3. Ραφαέλα Συνεσίου, 4. Καίτη Πέρου. Το θέμα των αφηγήσεών τους ήταν το ποίημα της Β Γυμνασίου, “Γλυκό του κουταλιού” του Κυριάκου Χαραλαμπίδη. Η εργασία των μαθητριών μας προβλήθηκε διαδικτυακά και έλαβε θετικές κριτικές από όλους τους συμμετέχοντες.

Στην καθοδήγηση των μαθητριών μας συμμετείχε ο φιλόλογος, κος Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Εδώ θα δείτε το Δελτίο Τύπου για τη Δράση μας, το οποίο δημοσιεύθηκε στη Ροδιακή της 9ης/5ου/2023:https://www.rodiaki.gr/article/494003/paroysiash-ergwn-mathhtwn-kai-mathhtriwn-apo-ta-dwdekanhsa?fbclid=IwAR2ZpVGJMvWlJDBSNeggYM1_Ls5cEEh9SOj50DMCzq3EEgIoio4PJ3B3OyU

Στο παρακάτω e book θα βρείτε τα κείμενα της δημιουργικής γραφής και το βίντεο της ψηφιακής αφήγησης, στις σελίδες 31-33 (μόνο το βίντεο στη σελίδα 33).



Λήψη αρχείου

Καλή ακρόαση!

Από τη Διεύθυνση