Ωρολόγιο Πρόγραμμα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης(Ισχύει από 01.04.2020)

Ανακοινώσεις σχολείου

Μετά τις δύο μέρες λειτουργίας της η-τάξης συγκεντρώθηκαν προβλήματα από τους μαθητές κυρίως σε σχέση με τη σύνδεσή τους στο ΠΣΔ. Έπειτα από μελέτη των προβλημάτων ανακοινώνουμε ότι δημιουργήθηκε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα στην Ασύγχρονη εκπαίδευση(η-τάξη). Στόχος του Γυμνασίου Αντιμάχειας, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ, είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας. Γι’ αυτό κάνουμε πιο ευέλικτη τη διδασκαλία στην ασύγχρονη εκπαίδευση καθώς έχει διαφορετικούς κανόνες από την κλασική διδασκαλία στην τάξη.

Οι μαθητές θα έχουν νέες ανακοινώσεις από τους καθηγητές τους μία φορά την εβδομάδα. Στο ωρολόγιο πρόγραμμα που βλέπετε παρακάτω, θα γνωρίζετε πότε ένας καθηγητής θα ανεβάζει στο μάθημά του νέες ανακοινώσεις. Η ανάρτηση των ανακοινώσεων στην η-τάξη θα γίνεται λοιπόν μία συγκεκριμένη μέρα. Κατά συνέπεια και οι μαθητές θα έχουν περιθώριο μία εβδομάδα για να μελετήσουν ή να παραδώσουν εργασίες, ασκήσεις ή οτιδήποτε ζητά στο μάθημα ο καθηγητής τους.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης

(Ισχύει από Τετάρτη 01 Απριλίου 2020)

Α’ τάξη



Λήψη αρχείου

Β’ τάξη



Λήψη αρχείου

Γ’ τάξη



Λήψη αρχείου

Επισήμανση

Παρακαλούνται όσοι μαθητές δεν έχουν κάνει εγγραφή σε μάθημα να κάνουν. 

Οι νέες ανακοινώσεις στην η-τάξη έρχονται και αυτόματα στο email των μαθητών. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει όλοι οι μαθητές να κάνουν πρώτα εγγραφή στο μάθημα. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες σε προηγούμενες αναρτήσεις μας.