Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων για τους μαθητικούς λογαριασμούς στο ΠΣΔ

Ανακοινώσεις σχολείου

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Αντιμάχειας ότι έχει αποσταλεί email στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στη διεύθυνση του σχολείου.

Η Ομάδα Συντονισμού εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του σχολείου μας αποτελείται από τον Δ/ντη κ. Ιωάννου Κων/νο, τον υποδιευθυντή κ. Σαντή Κων/νο και την καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Θεοχάρη Ζωή.

Όλοι οι μαθητές του σχολείου διαθέτουν λογαριασμούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο(ΠΣΔ). Δεν χρειάζεται οι γονείς/κηδεμόνες να δημιουργήσουν νέους λογαριασμούς.

Οδηγίες για τις εξής περιπτώσεις:

  1. Οι μαθητές που έχουν τους λογαριασμούς του ΠΣΔ μπορούν να συνδεθούν σε όλες τις υπηρεσίες του.
  2. Οι μαθητές που έχουν χάσει το χαρτί με το λογαριασμό τους στο ΠΣΔ επικοινωνούν με την κ. Θεοχάρη(zoith@sch.gr).
  3. Οι μαθητές που δεν πήραν το χαρτί με το λογαριασμό του ΠΣΔ διότι δεν έχουν φέρει υπογεγραμμένο το χαρτί απόκτησης από το γονέα/κηδεμόνα στην αρχή της σχολικής χρονιάς, έχουν λογαριασμό αλλά δεν έχουν τους κωδικούς. Σε αυτή την περίπτωση ο κάθε γονέας/κηδεμόνας στέλνει email στο Γυμνάσιο Αντιμάχειας (mail@gym-antim.dod.sch.gr) ότι επιθυμεί την απόκτηση κωδικών. Στη συνέχεια θα λάβει το αντίστοιχο έγγραφο.

Για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οι ενημερώσεις γονέων/κηδεμόνων και μαθητών θα γίνονται με αναρτήσεις στο blog του σχολείου.

Ελπίζουμε σε μια καλή εξ αποστάσεως συνεργασία!