8ος Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων

Δραστηριότητες

Η Α’ φάση της διαδικασίας αξιολόγησης, για τον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων, ολοκληρώθηκε. Το σχολείο μας συμμετέχει με τη σελίδα apomixanistexni.wixsite.com/schoolel2 που υλοποιείται από το πολιτιστικό πρόγραμμα “Από Μηχανής…Τέχνη”. Από τους 245 υποψήφιους ιστοτόπους που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό, στη Β’ φάση πέρασαν οι 40 ιστότοποι. Στην κατηγορία των Γυμνασίων, προκρίθηκε και το Γυμνάσιο Αντιμάχειας μεταξύ άλλων 10 Γυμνασίων από όλη την Ελλάδα. Αποτελέσματα Β’ Φάσης Διαγωνισμού: 2017.eduwebawards.gr

Η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) προκύρηξαν τον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων για το έτος 2017.

Ο Διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» (Σύρος 28-30 Απριλίου 2017) το οποίο είναι υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. (174921/Δ2/19-10-2016).