Σχολική εκδρομή 2017 στην Αθήνα – πρόγραμμα και τιμή

Ανακοινώσεις σχολείου

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Σχολικής Εκδρομής στην Αθήνα»

 

30/03: Αναχώρηση το βράδυ από το λιμάνι της Κω με πλοίο (Blue Star Ferries) με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Διανυκτέρευση στο πλοίο σε καμπίνες τετράκλινες ή τρίκλινες για τους μαθητές και μονόκλινες για τους συνοδούς.

 

31/03: Άφιξη στον Πειραιά το πρωί. Επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και περιήγηση των μαθητών στον κήπο του ιδρύματος.  Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο «The Athens Mall» για  ποτό,  φαγητό  και  ψώνια και αργά το μεσημέρι θα επισκεφτούν το Allou FunPark για διασκέδαση. Άφιξη στο  ξενοδοχείο για  τακτοποίηση  και  δείπνο.

Έξοδος το βράδυ για θεατρική παράσταση. Επιστροφή  και  διανυκτέρευση  στο  ξενοδοχείο.

 

01/04: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη  παρουσίαση της θεατρικής παράστασης του σχολείου μας στη περιοχή της Παλλήνης.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση και δείπνο.

Ακολουθεί βραδινή έξοδος.  Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

 

02/04: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη πλατεία Συντάγματος.  Ξενάγηση των μαθητών στον Εθνικό κήπο, στην πλατεία Συντάγματος και περίπατος στην Ερμού, όπου οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν την εκκλησία της Καπνικαρέας και το Μοναστηράκι (γραφική  και  πολυσύχναστη περιοχή).

Επίσκεψη στο Θησείο και  βόλτα στον πεζόδρομο της οδού Μακρυγιάννη.  Επίσκεψη στην  Αρχαία Αγορά, στο  θέατρο του  Διονύσου, στο Ηρώδειο και στην Πνύκα. Άφιξη στο  ξενοδοχείο το απόγευμα για  ξεκούραση  και  δείπνο.

Έξοδος το βράδυ. Επιστροφή  και  διανυκτέρευση  στο  ξενοδοχείο.

 

03/04: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για Σούνιο. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο με παρουσία ξεναγού. Αναχώρηση για το Λαύριο και επίσκεψη στο μεταλλευτικό πάρκο. Μετάβαση για φαγητό και αναχώρηση για το Λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Κω.

 

Τιμή συμμετοχής : 250 €

 

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Π. Κρητικός