ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι έχουμε μεγάλη συμμετοχή για τις προπονήσεις μπάσκετ του «Τζάμπολ Αγάπης», οι οποίες θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού «Θ. Πούτος», (Σολωμού 80, Κορυδαλλός 181

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστήριο

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της σχολικής νοσηλεύτριας για αναλώσιμα υλικά φαρμακείου και για την αγορά ενός σύγχρονου θερμόμετρου για το σχολείο μας.

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στα πλαίσια του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού συμμετείχαν σε αθλητικές δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο ανοιχτό στάδιο στίβου-ποδοσφαίρου Κορυδαλλού.

Στόχος της θεσμοθέτησης της 27ης Σεπτεμβρίου ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού είναι να ενεργοποιήσει τους μαθητές και τις

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Βιωματική δράση με πλοηγό ζωντανή μουσική από άρπα

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, ομάδα μαθητών του σχολείου μας, με τη συνοδεία εκπαιδευτικών, συμμετείχε σε μία βιωματική εμπειρία μέσα από μελωδίες άρπας. Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας από την κα Μαρία Α. Αγγελή, που ανήκει στον φορέα « σ π ε ί ρ α, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο δημοτικό σχολείο για τουλάχιστον δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι για τη σχολική χρονιά 2019-2020 θα υλοποιηθεί στο σχολείο μας η δράση «ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ», σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για τη δράση, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, καθορίζονται τουλάχιστον δύο (2)

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστίες εκ μέρους του νηπιαγωγείου μας

Η προϊσταμένη, το προσωπικό και οι μαθητές του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού ευχαριστούν θερμά την Α.Ο. Κορυδαλλού για την ευγενική και τόσο σημαντική προσφορά τους σε παιδαγωγικό υλικό.

Φθινοπωρινές κατασκευές

Το φθινόπωρο μας αρέσει πολύ! Τα σχολεία ανοίγουν, ο καιρός είναι γλυκός, τα χρώματα που βλέπεις στη φύση γύρω σου μοναδικά. Κι ο ιδανικότερος τρόπος για να κρατήσουμε αυτή την όμορφη αίσθηση είναι οι φθινοπωρινές κατασκευές με τα παιδιά!

Καλή μας αρχή!

Δραστηριότητες για τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Με αφορμή την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ομάδα μαθητών του σχολείου επιδόθηκε σε εικαστική δραστηριότητα με θέμα τον Σταυρό. Τα παιδιά συνεργάστηκαν άψογα και χάρηκαν με τη χρήση των πινέλων, τα χρώματα και το αποτέλεσμα.

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2019-20

Σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, χτύπησε «το πρώτο κουδούνι» για τη νέα σχολική περίοδο. Η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε από τον π. Παύλο, εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Στυλιανού Κορυδαλλού, στον προαύλιο χώρο του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ενημέρωση για τον Αγιασμό

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:00 π.μ.