ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ.Μ.Υ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία της 1ης και 2ης ΤΟ.Μ.Υ. του Δήμου Κορυδαλλού (Τοπικές Μονάδες Υγείας), οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του Κορυδαλλού.

Οι ΤΟ.Μ.Υ. είναι στελεχωμένες με παιδίατρο και γενική γιατρό, νοσηλευτικό προσωπικό και κοινωνική λειτουργό. Ιδιαίτερα,  ο μαθητικός πληθυσμός του Κορυδαλλού μπορεί να απευθύνεται στη

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι:

  • Λόγω των Εκλογών για την ανάδειξη των µελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των περιφερειακών, δηµοτικών και κοινοτικών αρχών της 26ης Μαΐου 2019, το σχολείο μας δε θα λειτουργήσει την

     » Διαβάστε όλο το άρθρο

Συμμετοχή στην 4η Ημερίδα Κολύμβησης ατόμων με αναπηρία «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ»

Σήμερα Δευτέρα 20/05/2019, ομάδα μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού συμμετείχε στην 4η Ημερίδα Κολύμβησης ατόμων με αναπηρία «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη. Οι αγώνες έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ο ΠΛΑΤΩΝ».

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Συμμετοχή σε εκδήλωση για μαθητές Ειδικών Σχολείων

Σήμερα Παρασκευή 17/05/2019, μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, η Αντιπεριφέρεια Πειραιά και ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, στον Πολυχώρο Μάνος Λοϊζος (Μηχανική Καλλιέργεια) στη Νίκαια. Οι διοργανωτές μας υποδέχθηκαν με ένα εντυπωσιακό καλωσόρισμα και στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Τα παιδιά διασκέδασαν με τραγούδι, χορό, παιχνίδια, κεράσματα,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Συμμετοχή στην 18η Ημερίδα Κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη – Δημήτρης Γιάννος»

Την Πέμπτη 16/05/2019, μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στην 18η Ημερίδα Κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη – Δημήτρης Γιάννος», η οποία έγινε στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου. Η Ημερίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης μαθητών προς τα άτομα με αναπηρία, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο ΑΛΜΑ σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Σύλλογος Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ»,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστήριο προς την εταιρεία Γίφα Ελλάς Α.Ε.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΙΦΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για τη δωρεάν παραχώρηση ειδών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής προς το σχολείο και τους μαθητές μας.

Ευχαριστήριο στην κυρία Έλλη και στον κύριο Λεωνίδα

Ευχαριστούμε την κα Έλλη Σπανογιάννη και τον κο Λεωνίδα Σπανογιάννη, οι οποίοι για μια ακόμα φορά πρόσφεραν υλικά για το δεκατιανό γεύμα των μαθητών του σχολείου μας, που εντάσσεται στο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

Επίσης, τους ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους να καλύψουν το κόστος μέρους των αναγκών του σχολείου μας

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστήριο για δωρεά γραφικής ύλης από τον Όμιλο INTERAMERICAN

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο INTERAMERICAN για την ευγενική προσφορά ειδών γραφικής ύλης και αναλώσιμων με στόχο την κάλυψη μέρους των αναγκών των μαθητών, που φοιτούν στο σχολείο μας.

Με την ευγενική αυτή δωρεά στηρίζετε το έργο του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού και τους μαθητές μας με ειδικές ανάγκες.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστήριο για δωρεά από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς (Ο.Σ.Φ.Π.) για τη δωρεάν παραχώρηση γραφικής ύλης, αναλώσιμων, ειδών καθαριότητας και υγιεινής με στόχο την κάλυψη αναγκών των μαθητών, που φοιτούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού.

Με την ευγενική αυτή προσφορά στηρίζετε το έργο μας και αναδεικνύετε την ευαισθησία σας στις ευάλωτες κοινωνικές

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστήριο για δωρεές 25ης Μαρτίου

Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω φορείς και συλλόγους για τη δωρεά χρηματικού ποσού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, αντί κατάθεσης στεφάνων στον εορτασμό του Δήμου Κορυδαλλού για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 2019.

  1. Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορυδαλλού «Μέριμνα»
  2. Σύλλογος «Ίριδα»
  3. Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 18ου ΔΣ Κορυδαλλού
  4.  » Διαβάστε όλο το άρθρο