Επίσκεψη του Δήμου Κορυδαλλού στο σχολείο μας

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, δεχθήκαμε με χαρά στο σχολείο μας την επίσκεψη του Τμήματος Πολιτισμού του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ Ιωάννη Πάχο, τον Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Γκλέζο, την Προϊσταμένη Πολιτισμού κ. Μαρίνα Νύκτα, μουσικούς από το Ωδείο Κορυδαλλού και εργαζόμενους από τη Βιβλιοθήκη και τα εργαστήρια των σχολών του Δήμου. Το μικρό μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου έψαλλε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα!

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κος Νίκος Χουρσαλάς, ο αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Σύγκλισης κος Τσίρμπας και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Μανούσος Αποστόλης. Ο Δήμαρχος μοίρασε στα παιδιά συμβολικά δωράκια και όλοι μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση