2021-2022

Οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς με πολλά παιχνίδια στον παιδότοπο! Έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μας έκανε ένα τόσο ωραίο δώρο!

Την τελευταία βδομάδα δροσιστήκαμε με τις γρανίτες, που μας κέρασαν οι μαθητές της κ. Μαρίας και το υπέροχο σπιτικό παγωτό της κ. Βάσιας!

Πρόγραμμα στοματικής υγιεινής

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στα πλαίσια της στοματικής υγιεινής, οι μαθητές του νηπιαγωγείου μας εξοικειώθηκαν με το πλύσιμο των δοντιών! Στο τέλος, πήραν και βραβείο αστραφτερού χαμόγελου! Υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος ήταν η σχολική μας νοσηλεύτρια κ. Λιάπη Χριστίνα!

Το καλοκαίρι έφτασε! Μετράμε αντίστροφα για τις βουτιές στη θάλασσα, ψαρεύουμε ψαράκια και ονόματα, φτιάχνουμε ονειρεμένους βυθούς και γινόμαστε και μεις θεοί! ????????????????

Μαθαίνουμε για τα φυτά

Γινόμαστε κηπουροί και φυτεύουμε λουλούδια για να ομορφύνουμε το χώρο του σχολείου μας…

Φτιάχνουμε πασχαλίτσες για να παίξουν στα λουλούδια μας…

IMG 4696 IMG 4695

Για τη Γιορτή της Μητέρας στις 8/05/2022, φτιάχνουμε όμορφα δωράκια για να χαρίσουμε στις μανούλες μας!

Καλωσορίζουμε την Άνοιξη κάνοντας πικ-νικ στην αυλή του νηπιαγωγείου!  

Κατασκευές και δραστηριότητες για το Πάσχα 2022

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά! Λουλούδια, πεταλούδες, πασχαλίτσες και πασχαλινές δημιουργίες! Οι μαθητές του νηπιαγωγείου φόρεσαν την ανοιξιάτική τους διάθεση!

Απόκριες 2022

Οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου μασκαρεύτηκαν και γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2022, με χορό, τραγούδι και γέλια!!

Παραμονή Τσικνοπέμπτης και ετοιμαζόμαστε για ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ!!!! Βασική μας έμπνευση τα ζώα!