Ενημέρωση για τη μη υλοποίηση του “Summer Camp” στο σχολείο μας για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο

Αγαπητοί γονείς. όπως μας ενημέρωσαν από την «Αναγέννηση και Πρόοδος», αποφασίστηκε η μη υλοποίηση του Summer Camp για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Έτσι, στο σχολείο μας δε θα γίνει το σχετικό καλοκαιρινό πρόγραμμα, που είχαμε προγραμματίσει για τους μαθητές μας.

Παραθέτουμε τη σχετική ενημέρωση εκ μέρους των διοργανωτών:

“Αγαπητοί φίλοι/ες,

Ελπίζουμε να είστε καλά και υγιείς. Εκ μέρους της «Αναγέννηση και Πρόοδος», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αποφασίσαμε τη μη υλοποίηση του Summer Camp για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Είναι μία απόφαση που δε μας χαροποιεί. Λαμβάνοντας, όμως, υπόψιν όλες τις εξελίξεις και έχοντας σαν βασικό μας μέλημα αφενός την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών του κάθε σχολείου, αφετέρου τη διαμόρφωση ενός άρτιου αθλητικού και εκπαιδευτικού προγράμματος, ενεργήσαμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι σταματούν οι αθλητικές δραστηριότητες. Βρισκόμαστε σε στενή επικοινωνία με το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Πάρκο ΣΝ, μία εκ των οποίων είναι και η δραστηριότητα «Αθλητισμός για Όλους». Θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες με την έγκριση και έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων για την καλοκαιρινή περίοδο 2020.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Δαβιώτης

Συντονιστής Αθλητικών Δραστηριοτήτων

Αναγέννηση και Πρόοδος”

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2020 της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ αναμένουμε ενημέρωση για το αν  και πότε θα πραγματοποιηθεί. Θα σας ενημερώσουμε όταν βγει η σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση