LETS’DO IT GREECE

Ας ανοίξουμε τα χέρια μας!

Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις!

Σχολική Εβδομάδα εθελοντισμού!!!

Έτσι φτιάξαμε την αφίσα μας και ξεκινήσαμε απο 1 Απριλίου έως 7   να επισκευάσουμε τοίχους ( όσο γίνεται), να φυτέψουμε να βάψουμε καινούργια παιχνίδια με στόχο η παιδική  αυλή μας να γίνει παιδική χαρά με χαρούμενες παιδικές φωνές!!!

Η δράση μας αυτή ξεκίνησε σε συνεργασία με το  Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και το Δήμο Ωραιοκάστρου και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Χατζηαντωνίου Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής που είναι πάντα δίπλα μας  χορηγώντας όλα τα υλικά  χρώματα, πινέλα και άλλα πολλά!

Η ιδέα μας  φέτος ήταν ο ένας τοίχος της αυλής να στολιστεί με  ζωγραφιές  μόνο από τα χεράκια των παιδιών!!! 

Εδώ φυτεύουμε λουλούδια για να ομορφύνει η είσοδος του Νηπιαγωγείου μας!!!

Φέτος φυτεύουμε και δυο δεντράκια όπως άκαρπη μουριά για σκίαση και  μια όμορφη Πασχαλιά!

Ιδέα του Διευθυντή του Δημοτικού μας κ. Καγιάννη Χρήστο να φυτέψουν τα παιδιά  στο διαχωριστικό της κοινής αυλής μας ωραίες δάφνες. 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ  την κ. Έφη Στρατάκη μαμά της μικρής μου Σταυρούλας , που ανέλαβε με χαρά  και συντόνισε όλες αυτές τις ενέργειες μας… 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις μανούλες προ-προ περσινές, περσινές, φετινές και αυριανές παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια τους την Κ. Αννα Ματθαίου, Τζορτζιάνα Αννα-Μαρία, Μάγδα Πολυμένου, Τάνια Ορφανίδου , Αριστέα Κατσιούλα, Μάρθα Παπαγεωργίου, Σοφία Πατσίδη, Κατερίνα Σαχρταρίδη, Μαρία Καρδαμανίδου, Παρθένα Παπαδοπούλου, Έλενα Πασχαλίδου, Ελένη Βέρρου.

Είστε καπληκτικές!!! Χωρίς τη βοήθεια σας δεν θα καταφέραμε τίποτα.

Και συνεχίζουμε ….