ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δια του Διευθυντή της κ. Χρήστου Γεωργίου, σε συνεργασία με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων δια της Διευθύντριας του, Βιργινίας Αρβανιτίδου  και το Δημοτικό Σχολείο Λητής δια της Διευθύντριας του Κυριακής Μιζαμίδου που συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο να ξαναζήσουμε  και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη φορά συγκινητικές και μοναδικές ξεχωριστές στιγμές λαμβάνοντας το 2ο Βραβείο

στον  “3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού  Σχολ. Έτους 2018-2019″…

και ευχόμαστε να συνεχίσουν το έργο τους που έχει ως στόχο μόνο να ευσθητοποιήσει, να αφυπνίσει και να δημιουργήσει νέους αναγνώστες και αναγνώστριες, να εμπνεύσει νέους και νέες δημιουργούς μέσα απο τα μονοπάτια των παραμυθιών, της κριτικής σκέψης της αφήγησης, της δημιουργικής γραφής και της εικονογράφησης.

Το Βραβείο λοιπόν αυτό ανήκει στα μικρά μας παιδιά που δούλεψαν ομαδικά και συνεργατικά. Αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις, και αποτύπωσαν στο χαρτί τις σκέψεις, τα όνειρα τις ελπίδες, τις προσδοκίες ακόμα και τους φόβους τους με αποτέλεσμα να ζήσουν και να βιώσουν ευχάριστα όλη αυτή τη διαδικασία την προσπάθεια, η οποία είμαστε σίγουρες ότι έμεινε χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά τους!  

Ευχαριστούμε για δεύτερη φορά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη

Μάριο Καρβουνάκη για την όμορφη αφήγηση του!!!

Ευχαριστώ τη συνάδελφο εκπαιδευτικό Γεσθημανή Σταματίου η οποία με τις γνώσεις της,  προσέφερε σημαντική βοήθεια στο Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με Θέμα:

Κάνε μια ευχή,είπε ο μαγικός καθρέφτης“… που είχε αναλάβει το Νηπιαγωγείο μας.

 Ευχαριστούμε θερμά  τους γονείς μας, για την εμπιστοσύνη και αφοσίωση τους σε ότι και αν κάνουμε!!!

Πάντα καλά να είστε!!!

2 σχόλια στο “ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

  1. Εισαι σουπερ φιλη μου…ειμαι περηφανη για το παθος σου σε οτι αφορα το Νηπιαγωγειο…μπραβο..συγχαρητηρια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.