Εργασίες Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Ελλάδας GEM IN

gem in logo 1

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εργασίες της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Ελλάδας GEM IN οι οποίες πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στις 22 Οκτωβρίου 2021 και 15 Μαρτίου 2022. Την Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Ελλάδας GEM IN απαρτίζουν οι Ιωάννης Δημάκος, Επ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, η κ. Αγγελική Γαριού, Eπιστημονικά Yπεύθυνη του έργου GEM IN, η κ. Νόρα Γιαννακάκη, Υπεύθυνη Έργου GEM IN  του ευρωπαίου εταίρου Symplexis και η κ . Φωτεινή Δημακοπούλου, Διευθύντρια Γυμνασίου Κλειτορίας Αχαΐας.

Ρόλος όλων των Εθνικών Συμβουλευτικών Επιτροπών GEM IN των χωρών που συνεργάζεται η ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας ως εταίρος του έργου, ήταν η παροχή συμβουλών κατά την πιλοτική εφαρμογή και η περαιτέρω προσαρμογή του έργου GEM IN στα διαφορετικά μαθησιακά περιβάλλοντα.

Είχαν την ευκαιρία μέσα από τις συνεδριάσεις τους να:

  1. Να συμβάλλουν στη διαμόρφωση στρατηγικών για τη μεγιστοποίηση του αντίκτυπου του έργου GEM IN
  2. Να παρέχουν ανατροφοδότηση σχετικά με το εάν το έργο επιτυγχάνει τους στόχους του
  3. Να συμβάλλουν στην ανάπτυξη μελλοντικών ευκαιριών εκμετάλλευσης του εκπαιδευτικού προγράμματος GEM IN
  4. Να παρέχουν συστάσεις πολιτικής που θα χρησιμοποιηθούν στο λειτουργικό πακέτο-operational pack του GEM IN
  5. Να προτείνουν τρόπους περαιτέρω διάδοσης των αποτελεσμάτων του έργου.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την επιτυχία των συνεδριάσεών τους και τους ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική υποστήριξη υλοποίησης του έργου με την ευγενική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών.

οθόνης 2021 10 22 113813 289x300οθόνης 2022 03 15 120112 489x420