Έναρξη σχολικής χρονιάς 2021-2022

Αγαπητοί γονείς,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους/ες, τους γονείς και τους/τις  μαθητές/τριες να έχουν υγεία και δύναμη.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 09:00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, στην αυλή του σχολείου, θα παρευρίσκονται μόνο οι μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Οι γονείς της Α’ Δημοτικού, μετά το πέρας του Αγιασμού, θα εισέλθουν στο χώρο του σχολείου για να μιλήσουν με την εκπαιδευτικό της τάξης ,για τη νέα σχολική χρονιά και την προσαρμογή των μαθητών στο νέο σχολικό περιβάλλον. Όλοι θα πρέπει να  φορούν μάσκα.

Αυτοδιαγνωστικά τεστ

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αυτή τη  Δευτέρα (13-9-21), όλοι οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίσουν δήλωση αρνητικού τεστ για covid-19, που θα έχει πραγματοποιηθεί εντός του τελευταίου 24ώρου. Γενικότερα ο έλεγχος των δηλώσεων των  τεστ στο σχολείο, θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Τη δήλωση των τεστ μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Η διενέργεια των τεστ,  θα γίνεται την προηγούμενη ημέρα στο σπίτι.

Τα παιδιά που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, δεν θα πραγματοποιούν τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο, αλλά θα πρέπει να υποδεικνύουν στο σχολείο τη σχετική βεβαίωση.