«Τα ΕΠΑΛ πάνε Erasmus : Ωφέλειες για μαθητές και εκπαιδευτικούς», Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Δελτίο τύπου (.pdf , .docx)

[Βεβαίωση Συμμετοχής]

Αίτηση συμμετοχής | Αίθουσα Εκδήλωσης | Ερωτήσεις | Παρουσιολόγιο

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών-επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕΚΕΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ και σε συνδιοργάνωση με τα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, οργανώνεται με την συντονιστική ευθύνη του ΣΕΕ ΠΕ80 Οικονομίας κ. Γερ. Πομώνη και της ομάδας εργασίας ΣΕΕ επαγγελματικών ειδικοτήτων του ΠΕΚΕΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, Εσπερίδα με θέμα:

«Τα ΕΠΑΛ πάνε Erasmus : Ωφέλειες για μαθητές και εκπαιδευτικούς»

την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρες 17:00-20:00

διαδικτυακά στην ψηφιακή αίθουσα:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/gerpomonis

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Διευθυντές/ντριες και σε εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ και ΕΚ των περιοχών ευθύνης των ΣΕΕ της Ομάδας Εργασίας επαγγελματικών ειδικοτήτων (κ.κ. Κων. Γκέρτζος ΠΕ82, Ευθ. Λιάπης ΠΕ88, Ιωαν. Παδιώτης ΠΕ83, Σπ. Παπαδάκης ΠΕ86, Γερ. Πομώνης ΠΕ80, Ιωάν. Τζωρτζάκης ΠΕ81, Παν. Φατσέας ΠΕ89, και Ευθ. Τσεγγελίδου ΠΕ87) και είναι ανοικτή για εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και όλων των σχολικών μονάδων.

Στην εκδήλωση θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τις αντίστοιχες συμμετοχές στο πρόγραμμα Erasmus ο κ. Αθανάσιος Φλωρόπουλος, Δντής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, ο κ. Νικόλαος Ντόγκας, Δντής του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων και ο κ. Παλαιολόγος Δούρος, Δντής του 1ου ΕΚ Κιάτου και θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τις ωφέλειες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Θα δοθούν απαντήσεις σε γραπτές ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί σε σχετικό σύνδεσμο, ή τυχόν άμεσες που θα υποβληθούν προφορικά κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πλαίσιο του διαθέσιμου χρόνου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ κ. Ιωάνννης Καπουτσής, ο Συντονιστής της Επιστημονικής Μονάδας «Επαγγελματική εκπαίδευση και μαθητεία» και της Επιστημονικής Υπομονάδας «Συντονισμός, Υποστήριξη και Παρακολούθηση Επιμορφώσεων» του ΙΕΠ κ. Σταύρος Πιτσικάλης, ο Περιφερειακός Δντής της ΠΔΕ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ κ. Κων. Γιαννόπουλος και οι Οργανωτικοί Συντονιστές των συνεργαζόμενων ΠΕ.Κ.Ε.Σ. κ. Σπύρος Παπαδάκης, κ. Αικατερίνη Γκίνη και κ. Βασίλειος Κωτούλας.

Παρακαλούμε, για την αρτιότερη διοργάνωση του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3uXrKsQ

 

 

Αφήστε μια απάντηση